poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

EXPONENTIAL

Infiintata in 1996, in Tg- Jiu, Exponential a fost printre primele firme deschizatoare de drumuri noi pe piata sculelor si utilajelor pentru constructori.
De la inceputul acestui drum, presarat cu denivelari si asperitati, ne-am propus sa fim alaturi de profesionistii din domeniul constructiilor: Robert Bosch Srl, Andreas Sthil Motounelte, Agent Trade, Braco, Interprima, Karcher, sunt companii cu ajutorul carora am reusit sa oferim clientilor nostri din constructii solutii profesionale diverse pentru probleme diverse.

 

Fie ca a fost vorba de prelucrarea betonului, slefuirea metalelor sau curatarea suprafetelor, am incercat sa raspundem promt si eficient solicitarilor primite.
Din anul 2008 ne-am alaturat unuia dintre producatorii europeni care se numara printre leaderii in domeniul utilajelor pentru scarificarea, grinduirea, polizarea si curatarea pardoselilor din beton, piatra sau lemn: firma Schwamborn din Germania. Schwamborn produce si livreaza in intreaga lume masini de scarificat beton, masini multidisc de polizat, grinduit si slefuit beton si piatra (marmura, granit, terrazzo), masini monodisc pentru slefuit parchet, masini pentru curatat pardoseli.

 

In calitate de reprezentant in Romania al firmei Schwamborn oferim consultanta tehnica demonstratii, asistenta la alegerea utilajelor precum si service produselor firmei germane. Comercializam de asemenea, consumabile pentru operatii necesare in industria realizarii pardoselilor de beton, piatra sau lemn, in tehnologiile de corectare si renovare a suprafetelor vechi acoperite cu marmura, mozaic sau parchet, dar si industria echipamentelor de curatenie.
Accesoriile diamantate, fie pastile diamantate metalice sau pastile diamantate pe suport de rasini epoxidice oferite de Schwamborn, au calitate ridicata datorita continutului mare de diamante si ca urmare o durata mare de viata.

In aceasta perioada am participat in calitate reprezentant Schwamborn la ConstructExpo Utilaje Bucuresti 2009, la CAMEX Bucuresti 2009 si respectiv CAMEX Timisoara 2009. Aici am prezentat si expus cele mai reprezentaive modele de masini de scarificat, polizat si slefuit beton, piatra si lemn.
 
De asemenea colaboram in tara cu firme cunoscute pe piata vanzarii utilajelor si echipamentelor pentru constructii: MONOGRAM Cluj, TEHNOPRO Brasov, PROENERG Bucuresti.