poza profil

EUROFOAM ROMANIA

Str. Garii nr. 13, Selimbar, jud. Sibiu


Relatii clienti:

EUROFOAM ROMANIA

SC. EUROFOAM ROMANIA SRL. a luat fiinta la Sibiu in anul 1998, ca membra a grupul Eurofoam Austria, liderul European in comercializarea de spume poliuretanice flexibile, cu puncte de lucru in peste 10 tari.
In Romania, EUROFOAM este de multi ani lider in domeniu, in portofoliul nostru regasindu-se companii de renume national si mondial: Dacia, Valeo, Continental, Ikea, Elvila, etc.
Colectivul EUROFOAM numara 300 de angajati in cele 7 locatii din tara: Sibiu, Bucuresti, Timisoara, Baia Mare, Constanta, Craiova, Piatra Neamt.
Suntem acreditati ISO 9001, valorile EUROFOAM fiind reprezentate de catre angajati si orientarea acestora catre clienti.

Activitatea firmei este impartita in doua divizii principale:
1
. Spume tehnice - spume cu aplicatii tehnice si industriale diverse
- Industria auto
- Izolatii fonice industriale si in constructii
- Curatat casnic si industrial
- Filtrere aer si lichide
- Etansari, garnituri pentru diverse aplicatii industriale
- Incaltaminte, marochinarie, selarie
- Industria medicala, ortopedie
- Sport, aparatura sportive, camping, industria usoara
- Ambalaje pentru diverse industrii

2. Confort - spume poliuretanice cu aplicatii in industria mobilei
In domeniul constructiilor, materialele EUROFOAM pentru izolatie si absorbtie fonica reprezinta o solutie profesionala de a rezolva problemele legate de zgomot in aproape toate situatiile posibile. Materialele sunt agrementate si testate la institute de renume din Romania si Austria, ele fiind conforme cu standardele romannesti si europene in vigoare.