poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

EQURAM LICHT GRUP

Firma EQURAM LICHT GRUP a fost infiintata in 1998. Principala preocupare a fost introducerea si dezvoltarea in Romania a conceptului nou de sisteme inteligente de automatizare, comanda si control in parteneriat cu renumita firma LUTRON din Statele Unite.

EQURAM LICHT GRUP este din 2000 Distribuitor Oficial Autorizat LUTRON in Romania. EQURAM ofera solutii integrate pentru comanda si controlul luminilor, draperiilor sau jaluzelelor motorizate, sistemelor audio, video, clima, securitate, proiectarea sistemelor si montajul echipamentelor. Aplicatiile firmei vizeaza imbunatatirea confortului si calitatatii vietii oamenilor in resedintele lor, precum si in birouri, sali de conferinta, camere de consiliu ale corporatiilor, magazine, hoteluri, parcuri de distractii, cinematografe, stadioane si multe altele.

Sistemele EQURAM conecteaza oamenii la tehnologie. Cum echipamentele devin din ce in ce mai complexe, solutiile firmei vin sa simplifice tehnologia astfel incat oamenii sa beneficieze de ea. Sistemele de automatizare, comanda si control permit ca prin apasarea unui singur buton sa activeze simultan diferite functii ale sistemelor, sa creeze un ambient confortabil, sa programeze scenarii diferite si sa se bucure de magia tehnologiei.
In domeniul rezidential EQURAM ofera solutia CASA INTELIGENTA (INTELLIGENT HOUSE) si in cel comercial CLADIREA INTELIGENTA (INTELLIGENT BUILDING).
Compania si-a extins aplicatiile in domeniul de managementul cladirilor comerciale oferind sisteme BMS complete: LON, BACNET, EIB, BMF. O alta aplicatie este MANAGEMENTUL ENERGETIC.

Sistemele EQURAM reduc costurile, adapteaza si optimizeaza consumurile de energie in functie de activitatea desfasurata. Din 2006, compania EQURAM este certificata international ca Integrator si Programator de Sisteme.

EQURAM LICHT GRUP nu inseamna numai confort, ci reprezinta flexibilitate si simplitate in folosirea tehnologiei.
Cateva dintre locatiile unde EQURAM a pus in functiune sisteme de comanda si control sunt:
- Hotel Intercontinental
- PLAZA ROMANIA
- MOVIEPLEX - cel mai mare movieplex din sud-estul Europei (11 cinematografe)
- World Trade Center-Bucuresti
- ROMEXPO
- sedii de birouri
- restaurante
- cladiri rezidentiale de lux din Bucuresti, Mogosoaia, Snagov, Predeal, Brasov, Cluj, Timisoara.