Sediul principal:  |  Statutul comercial: Importator
Informaţiile despre aceasta firma nu mai sunt de actualitate. Îţi recomandăm alţi furnizori:
AWSYSTEMS SRL
2 produse
Sediul principal: Suceava
TIEMME SYSTEMS
5 produse
Sediu principal: Bolintin Deal

Enqan SRL este distribuitorul autorizat pentru Romania al filtrelor de apa si dedurizatoarelor Aquasana.


La fel ca si partenerii nostri de la Aquasana am pornit la drum cu urmatorul principiu in minte: "nivelele substantelor toxice acceptate de standardele in vigoare nu ofera siguranta deplina consumatorului".

 

 

Compania este infiintata in anul 2010. Datorita calitatii filtrelor de apa Aquasana cat si a serviciilor oferite de firma, numarul clientilor nostri este in crestere de la an la an.

Avand in centrul activitatii distributia prin intermediul site-ului http://www.aquasana.ro/ ,ne dorim sa ne pozitionam ca fiind mai mult decat un magazin on-line si sa devenim un centru de competenta si consultanta in ceea ce priveste problematica apei potabile. Pentru clientii existenti ne dorim sa fim un centru de suport si service de incredere.

Rezultatele unei astfel de abordari nu se lasa asteptate: clientii nostri sunt multumiti si revin cu incredere impreuna cu prieteni sau rude.

In cei sase ani de existenta pe piata romaneasca Aquasana aduce cateva noutati absolute:

- Filtrul de apa cu montare pe chiuveta AQ-4000 care ofera urmatoarele caracteristici unice: filtrarea la 0,5 microni, oprirea metalelor grele si o instalare foarte usoara impreuna cu un mod de utilizare care impresioneaza prin usurinta si originalitate

- Dedurizatorul de apa EQ-AS20 care functioneaza fara sare si fara alimentare la energie electrica. Acesta aduce usurinta utilizatorilor impreuna cu o eficienta de 99,6% in reducerea depunerilor de calcar

- Garantia de returnare de 90 de zile.

La fel ca si in Statele Unite, in Romania oferim o garantie de returnare de 90 de zile pentru toate produsele noastre

 

Gama de produse Aquasana comercializata in Romania este in continua adaptare la cerintele pietei.

Interesul clientilor romani pentru calitatea apei este in crestere. Este nevoie de o gama cuprinzatoare de produse care sa satisfaca diversitatea de nevoi ale publicului.

 

Produsul de baza si cel mai vechi din oferta Aquasana este AQ - 4000Acesta este un filtru de apa potabila robust si usor de instalat. Avem clienti care folosesc aceiasi unitate de sase ani de zile. Filtreza exact ceea ce este daunator din apa de la robinet: clorul, sedimentele, metalele grele, poluantii si parazitii. In schimb lasa sa treaca mineralele necesare.

 

Modelul AQ - 4600 este versiunea “high end” a primului. Avand la baza aceleasi cartuse de filtrare, acesta este destinat clientilor care au pretentii mai mari in ceea ce priveste aranjamentul mobilierului de bucatarie.

 

Dedurizatorul Aquasana EQ - AS20 aduce urmatoarele beneficii fara a face rabat la eficienta: acesta nu lasa substante straine in apa si timp de doi ani nu este necesara nici o interventie asupra lui.

 

Pentru clientii ai caror apa este foarte bogata in fier si mangan si care nu face fata cerintelor modelului de mai sus avem modelul EQ - ES20, un dedurizator pe baza de polifosfati cu dizolvare controlata. Unicitatea lui este capacitatea de a limita concentratia de polifosfati stict la nivelul necesar.

 

Filtrul de dus AQ - 4100 este special datorita volumului mare de substanta activa ceea ce duce la eficienta mare in eliminarea clorului din apa si durata mare de functionare.

Produse ENQAN (1)
Ai o întrebare despre acest furnizor? Logheaza-te ca sa poti comenta!