ELTEK Multimedia

ELTEK Multimedia

Bd. Pipera nr. 1 B, bl. Cubic Center, et. 7, Voluntari, jud. Ilfov


Relatii clienti:

ELTEK Multimedia

Companie membra a AVITECH Group cu peste 21 de ani de experienta, ELTEK Multimedia SRL este cel unul dintre cei mai mari integrator de sisteme si furnizor de solutii cu expertiza in domeniile Audio, Vizual, Automatizari, IT&Comunicatii, din Romania si regiunea Balcanica.

 

Avem capacitatea tehnica de a integra toate sistemele si instalatiile asociate domeniilor pro A/V, IT&C si resursele necesare pentru a gestiona cu succes orice tip de proiect indiferent de complexitatea lui. De-a lungul celor 21 de ani de activitate, echipa noastra a amenajat si dotat peste 2000 de sali de intalniri si conferinta, sali de spectacol, cinema, arene sportive, centre de comanda si control.

 

Experienta dobandita si transferata din grupul AVITECH in ceea ce priveste proiectarea si integrarea instalatiilor electrice, a sistemelor de securitate, siguranta si automatizari pentru cladiri, a infrastructurii IT&Comunicatii, permite companiei noastre sa asimileze cu usurinta tehnologiile inovatoare si sa se adapteze rapid la noile tendinte si provocari din mediul de afaceri.

 

Solutiile furnizate de ELTEK sunt personalizate si raspund intotdeauna standardelor de calitate cele mai inalte, necesitatilor tehnice si constrangerilor bugetare impuse de catre clientii nostri, fie ca acestia sunt corporatii multinationale, companii nationale, organizatii, institutii de stat sau din administratia locala. Oferim suport tehnic 24/7 in toate regiunile tarii, pentru sistemele instalate de catre noi sau cele preluate in mentenanta.

Printre clientii pentru care am finalizat proiecte de succes putem enumera: Camera Deputatilor, Coca-Cola, Continental, Honeywell, Banca Nationala a Romaniei, P&G, Renault, Ministerul Afacerilor Interne, Schlumberger, Senatul Romaniei, UiPath, UniCredit Bank Vodafone.

 

In Romania, ELTEK reprezinta unii dintre cei mai importanti producatori din industria mondiala de profil precum Absen, Barco, Biamp, Bosch, Crestron, Electro-Voice, Fujitsu, Fohhn, Kramer, Logitech, NEC, R&M, Shure, SMART Technologies.

3 game de produse înscrise