ELPRECO
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

ELPRECO

ELPRECO este cel mai mare producator de elemente prefabricate din beton din zona Olteniei, gama de produse Elpreco cuprinzand: sisteme de zidarie si termoizolatie din BCA, sisteme de pavaj care asigura toate elementele necesare pentru amenajari exterioare si sisteme de canalizare din beton.

ELPRECO este un nume sonor in domeniul materialelor de constructii, avand o prezenta de 50 de ani pe piata romaneasca, ani care au facut din Elpreco o marca cu traditie, o marca puternica, o marca cu expertiza de necontestat in domeniu, un reper pentru calitate si profesionalism in industria de profil. Firma detine o unitate de productie care acopera toate cele 4 linii de produse in Craiova si o unitate de productie de pavele in localitatea Titu. De 50 de ani avem o conduita de afaceri care ne ghideaza activitatea, principiile dupa care ne ghidam fiind cartea noastra de vizita:

- Strategia noastra este sa punem in centrul activitatii noastre OMUL, de la angajati si parteneri de afaceri, pana la beneficiarii finali.

- Misiunea noastra este sa oferim oamenilor solutii de calitate pentru a-si consolida comunitatea in care traiesc astfel incat sa ridicam nivelul de trai.

- Preocuparea permanenta pentru client ne-a facut sa evoluam si sa putem raspunde mereu nevoilor lui actuale.

 

Suntem o companie dinamica, adaptata la nevoile prezente ale clientului si pentru asta, investim in pregatirea angatiilor nostri, in modernizarea si retehnologizarea capacitatii de productie, introducand in procesul de fabricatie produse noi, moderne, de calitate care corespund exigentelor clientilor nostri.

 

Printr-o retea de distribuitie proprie cu peste 200 de parteneri si peste 350 puncte de vanzare, produsele ELPRECO sunt prezente in toate regiunile tarii.