Contact

Sediu principal: Craiova/Dolj  |  Statutul comercial: Producator

Firma ELPRECO a fost infiintata in anul 1963 sub denumirea de INTREPRINDEREA DE PREFABRICATE DIN BETON, fiind de la inceput unul dintre liderii pietei romanesti in domeniul materialelor de constructii.

Initial domeniul de activitate a fost fabricarea elementelor din beton, beton armat, beton precomprimat pentru constructii civile si industriale, panouri mari pentru locuinte, tuburi de presiune, elemente de structura si inchideri, hale industriale. Pe parcursul anilor si-a extins profilul, producand din 1965 betonul celular autoclavizat dupa o tehnologie poloneza, trecand apoi din anul 1970 la tehnologia germana HEBEL.

Incepand cu anul 1990 firma a fost transformata in societate pe actiuni, sub noua denumire de ELPRECO, s-a adoptat o noua strategie de investitii prin introducerea in procesul de fabricatie a unor produse noi, moderne si de calitate, care sa corespunda atat cerintelor pietei romanesti cat si standardelor internationale. In anul 1994 s-a pus in functiune linia de productie a tiglelor din beton colorat, cu o tehnologie suedeza ABECE si in 1996 a celei pentru producerea pavajelor din beton cu tehnologia germana ZENITH.

Liniile pentru producere a tiglelor din beton si a pavajelor din beton au fost completate in 2004 cu una dintre cele mai moderne instalatii pentru producerea BCA-ului profilat cu autoclave SCHOLZ si instalatii taiere si ambalare STORK.
O noua investitie a fost finalizata in luna mai 2005, prin punerea in functiune a unei instalatii de vopsire si uscare. In anul 2005 firma a inugurat un nou punct de productie a pavajelor, in localitatea Titu, astfel marindu-se capacitatea de productie anuala la peste 1 milion de metri patrati.


In 2006 ELPRECO a inaugurat cea mai mare linie de tuburi si camine de vizitare din beton din Romania, realizate cu instalatiile si tehnologia PEDERSHAAB.
Printr-o retea de distribuitie proprie cu peste 200 de parteneri, produsele ELPRECO sunt prezente in toate regiunile tarii.

Ai o întrebare despre acest furnizor? Logheaza-te ca sa poti comenta!