poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

ECO AVANGARD

Societatea Eco Avangard SRL a fost infiintata in anul 2008 avand ca obiect de activitate furnizarea de solutii ecologice complete pentru tratare apa si epurare apa, rezervoare metalice de apa potabila si rezervoare metalice de incendiu, etc.

Firma a fost construita in jurul unei echipe de oameni cu experienta in domeniul tratarii apelor potabile cat si uzate. Eco Avangard SRL s-a impus prin perseverenta, profesionalism si calitate, castigandu-si un loc de frunte in topul celor mai bune firme de profil.

 

Obiective:

Inca de la infiintare, obiectivul de baza a fost si va ramane acela de a asigura servicii de inalta calitate in conformitate cu cerintele clientului, cu cerintele legale si reglementarile aplicabile precum si de a creste satisfactia clientului. Suntem convinsi ca putem prospera si evolua doar prin indeplinirea dorintelor clientilor nostri. Tocmai de aceea utilizam toate resursele de care dispunem pentru ca, la final, sa prezentam un produs de cea mai buna calitate.

 

Valori:

- Profesionalism: tindem spre performanta prin munca in echipa si integritatea individului. Suntem atenti la fiecare detaliu si respectam procedurile in realizarea fiecarei lucrari.

- Calitate: reprezinta valoarea de baza a firmei noastre. Aceasta ne motiveaza sa furnizam servicii complexe si rapide prin mijloacele tehnologice pe care le dezvoltam.

- Initiativa: chiar daca fiecare client este unic, noi gasim intotdeauna solutii pentru acestia. De aceea, stimulam initiativa si cautarea respectivelor solutii care sa se potriveasca cerintelor clientilor nostri.

 

Portofoliu:

Pentru a va asigura de reusita unui proiect, oricat de mic sau mare ar fi, va recomandam sa cereti a consulta nu numai portofoliile unei firme, ci si portofoliile de prieteni si de parteneri acumulate ca urmare a lucrarilor executate. Numai in felul acesta va veti da seama de valoarea reala a unei firme. Iata cateva repere ale portofoliului nostru acumulat in cei peste 5 ani de experienta sub brandul Eco Avangard:

 

- SC IRIDEX GROUP CONSTRUCTII SRL

- SC HIDROCONSTRUCTIA S.A

- SC ERPIA SA

- SC TERRA SA

- SC FORCONCID SA

- SC ADUMIT COMPANY SRL

- SC PROMPS CONCEPT GROUP SRL

- UNITATEA DE EXECUTIE FORAJE MOTRU S.A.

- GREINER ASSISTEC SA

- T.C.M-NORD SA

- INDAC AVISTAR SRL

- AGRINATURA SA

- ROQUETTE ROMANIA SA

- APAVIL SA

- PORR CONSTRUCT SRL

- ALPINE SA

- TEHNOINSTAL SRL