poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

DRUCKFARBEN ROMANIA

KRAFT Paints, divizia de finisaje arhitecturale a Grupului Druckfarben Grecia, a intrat pe piata de vopsele din Romania in 2003. Inca de la inceput, gama KRAFT Paints a fost promovata preponderant in zona profesionala, catre firmele de constructii, direct sau prin intermediul partenerilor nostri de distributie.

In 2007 a fost inaugurata unitatea de productie din Magurele-Ilfov iar din 2008 gama de produse s-a diversificat pentru a raspunde cerintelor specifice pietei pietei romanesti.

 

KRAFT Paints produce si distribuie:

- Vopsele lavabile pentru interior

- Vopsele lavabile pentru exterior

- Tencuieli decorative, in mai multe tipuri de structuri

- Tencuiala pentru soclu

- Amorse si grunduri

- Emailuri pentru lemn si metal

- Lacuri pentru lemn

Vopsele cu destinatii speciale (piscine, marcare rutiera, acoperis etc).

 

Sistemul de colorare KRAFT Mix functioneaza cu pigmenti olandezi cu rezistenta buna la raze UV si acopera o gama de peste 1.000 de culori.

 

KRAFT Paints este rezultatul unei experiente care dateaza din 1936. KRAFT Paints este deja un brand regional care a reusit in ultimii ani sa devina unul din principalii jucatori din regiunea Balcanica.

Din unitatile de productie din Grecia si Romania produsele din gama KRAFT Paints sunt distribuite in Grecia, Romania, Bulgaria, Serbia, Albania, Cipru si Republica Moldova.

 

Produse fabricate in sistem de management integrat calitate-mediu-sanatate si securitate in munca. ISO 9001,  ISO 14001, OHSAS 18001, SA 8000,  Certificat TUV AUSTRIA CERT.