DORIN PROD IMPEX
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

DORIN PROD IMPEX

Dorin Prod Impex își propune să vă ofere o largă paletă de produse și servicii în domeniul amenajărilor exterioare, sistemelor de irigații, fântâni arteziene, ceață artificială și grilaje ecologice înierbate. Am încercat să aducem pe piața Albaiuliana și ulterior națională cele mai performante sisteme din domeniu, toate acestea sporind confortul clienților noștri totodată la un preț supercompetitiv pe piață. De asemenea oferim soluții complete de irigații în domeniul agriculturii, atât pentru sere, cât și pentru culturi de câmp.

 

Irigații

Sistemele automate pentru irigat pot fi montate atât în spații private (curți, grădini), cât și în spații publice (terenuri sportive, parcuri etc). Obiectivul unui sistem automat de irigat este acela de a asigura cantitatea de apa optimă necesară plantelor pentru a se dezvolta.

 

Ceață artificială

Pentru confortul dumneavoastră vă recomandăm sistemele noastre de răcorire - ceața artificială ideale pentru cele mai toride zile ale anului. Sistemul de răcorire exterioară este compus dintr-o pompă de presiune (70 bar) și o rețea de diuze, care prin pulverizarea foarte fină (0,15 microni) reduc temperatura ambientală cu până la 10 grade. Aplicațiile sistemelor de răcorire exterioară sunt multiple, ceața artificială înlocuiește cu succes sistemele de aer condiționat clasice, acolo unde aerul condiționat nu se poate monta.

 

Folie iaz

Firma noastra execută iazuri, lacuri și acumulări de apă de toate mărimile, hidroizolații, cursuri de apă, precum si orice lucrare ce implică utilizarea membranelor hidroizolante EPDM, HDPE, LDPE, PVC.

De asemenea vindem la preț de importator toată gama de membrană și folie pentru iazuri din cauciuc, PVC, PELD, PEHD, marcile Firestone, Giscoza, Ludwig etc.

Furnizam si geotextilele necesare pentru protecția membranelor, cu densități specifice pentru fiecare lucrare în parte.

 

De asemenea mai comercializăm:

- Aerisitoare, scarificatoare
- Foarfecă cu motor
- Ghivece și Jardiniere Roberto Rossi
- Moară resturi vegetale
- Motocositoare
- Motosăpătoare
- Pavaje, borduri
- Tractorașe
- Furtune
- Fântâni arteziene
- Semințe gazon
- Mașini de tuns gazon
- Construcție iaz
- Decorațiuni Stânca Felssysteme
- Irigații
- Decorațiuni de exterior din beton