DNA ELECTRIC

DNA ELECTRIC

Sos. Pacurari nr. 52, bl. 554, sc. B, Iasi, jud. Iasi


Relatii clienti:

DNA ELECTRIC

Este vital ca proprietatea ta, cu toate bunurile si persoanele care se afla in interiorul acesteia, sa fie protejate mereu de pericolul fulgerului. Fie ca iti construiesti o noua casa sau cladirea in care te-ai mutat are nevoie de paratrasnet, noi suntem expertii care iti pun la dispozitie sisteme de protectie comprehensive.

DNA ELECTRIC este o companie ce isi desfasoara activitatea in Iasi, furnizand solutii complete impotriva trasnetului si a supratensiunilor atmosferice atat regional, cat si national.

Inginerii nostri sunt instruiti si au experienta necesara pentru a-ti asigura cel mai bun Sistem de Protectie contra fulgerului, in conformitate cu normele si standardele europene in vigoare. Acestia va vor pune la dispozitie solutii  de protectie pentru instalatii de impamantare si paratrasnet: instalatii de legare la priza de impamantare, conductoare pentru instalatii paratrasnet, paratrasnete PDA, tije de captare, echipotentialitate, trese metalice, puncte de legare si conexiuni.

Avand in vedere ca increderea se castiga, scopul nostru este de a oferi satisfactie clientilor nostri. Astfel, oferim preturi rezonabile oferind in acelasi timp o mare importanta livrarilor la termen.

In oferta noastra, sistemele de protectie cu amorsare PDA (ESE) ocupa o pozitie speciala, acestea fiind produse din materiale de inalta calitate, cu o tehnologie de ultima ora in protejarea impotriva trasnetului.

6 game de produse înscrise