DIPET SERVCOM
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

DIPET SERVCOM

Societatea Dipet, o companie cu capital integral romanesc, infiintata in 1997, actioneaza cu succes pe piata sistemelor de climatizare si ventilatie, devenind cu ajutorul clientilor si al furnizorilor sai, unul din liderii de piata in domeniu. Avand o solida experienta pe segmentul de ventilatie climatizare si un bun renume, bazat pe increderea colaboratorilor, am reusit sa crestem an de an si am putut raspunde in final tuturor cererilor in domeniu, indiferent de dificultatea sau amploarea lor.

 

Dinamismul, seriozitatea si raspunsul prompt, au fost dezideratele pe care le-am respectat, ele fiind motorul principal in existenta unei legaturi stabile intre furnizorii si clientii nostri.

 

Obiectivul nostru este acela de a imbunatati continuu serviciile pe care le oferim, avand totodata misiunea de a sustine si pe viitor increderea in noi ca partener de afaceri, prin furnizarea unor echipamente si servicii de calitate. Pentru toate astea le multumim celor care de-a lungul timpului ne-au fost alaturi si au avut incredere in noi.

Documentații tehnice

    Despre Dipet Servcom
    Catalog, brosura
    20 p | RO
     1 - 1 din 1 documentatii