DESJOYAUX PISCINE (AMO PISCINE)

DESJOYAUX PISCINE (AMO PISCINE)

O piscina pentru toata viata

DESJOYAUX PISCINE (AMO PISCINE)

Bd-ul Pipera nr. 48 C, Voluntari, jud. Ilfov


Relatii clienti:

Despre DESJOYAUX PISCINE (AMO PISCINE)

Nascuta dintr-o experienta personala, piscina Desjoyaux a devenit un concept, un model de performanta, o reusita.

 

Pentru a-si impartasi bucuria cu alte familii, Jean Desjoyaux imagineaza un produs simplu si accesibil tuturor. Un nou tip de piscina care se bazeaza pe doua concepte exclusive si diferite: structura monobloc si filtrarea fara tevi. Piscina Desjoyaux isi intalneste rapid publicul. Simplitatea sa, calitatea sa artizanala la scara industriala, posibilitatile infinite pe care le ofera, atat din punctul de vedere al formei, cat si al optiunilor in materie de echipamente stau la baza succesului sau.

Cu peste 210 000 de realizari pe cele 5 continente, Desjoyaux este in prezent primul constructor mondial de piscine ingropate din beton.

 

Sistemele de filtrare DESJOYAUX pentru piscina nu se vand separat, ele se monteaza de catre firma DESJOYAUX la construirea piscinei.

50 DE ANI DE DESJOYAUX IN DATE-CHEIE

 

1966: Jean Desjoyaux, antreprenor in domeniul zidariei la acel moment, isi construieste prima piscina pentru a oferi copiilor săi un spatiu de vacanta acasa.
1969: Crearea societății Desjoyaux Bâtiment a carei activitate a vizat cladiri, pardoseli si piscine.

1974: Dupa ce a testat numeroase modalitati de constructie a piscinei, Jean Desjoyaux a inventat un nou sistem de cofraj si a infiintat societatea Forez Piscines pentru a sustine acest concept inovator.
1978: La 4 ani dupa ce s-a nascut ideea, a fost depus primul brevet pentru cofraj «perdu». Acesta este un cofraj permanent activ a carui compozitie a evoluat in timp.
1983: Crearea unui sistem de filtrare fara tevi, un produs revoluționar pentru aceasta epoca.
1988: Deschidere pe plan international, cu o prima aparitie pe piata din Spania.
1991: Investitia într-un nou sit de productie marcand trecerea de la artizanat  la industrializare. Este vorba despre democratizarea piscinei prin diminuarea preturilor. Realizarile ajung la 4 456 de piscine pe an, in medie.
1992: Intrarea pe a doua piata a Burselor de Valori din Paris. Inceperea reciclarii de materiale plastice.
1997: Prima marcă de piscina la TV.
2000: Noul logo pastreaza doar numele de familie pentru a fi usor de pronuntat la nivel international. Reciclarea de baloturi HDPE in structura.
2006: Deja peste 300 de puncte de vanzare in 70 de tari!
2007: Punerea in functiune a noului atelier de concasare cu o capacitate de 9 000 T/an, integrarea proceselor si a tehnicilor de productie la sit. 13 930 de piscine pe an, in medie!
2011: Integrarea fabricarii izolatiei.

2014: Integrarea unui nou proces industrial: un atelier de extrudare.

2015: Lansarea piscinei flotante „Mobipool”, inovatie mondiala.
In prezent: Copiii al caror tata a construit prima piscină sunt in prezent insotiti de intreaga familie pentru a continua dezvoltarea societatii Desjoyaux. In ultimii 5 ani au fost facute investitii de 50 de milioane EUR pentru a oferi inca si mai multa bucurie.

 

 

Avantajele Desjoyaux:

1- Deja 210 000 de familii ne-au ales pentru a concepe spatiul lor de vacanta acasa. Desjoyaux este lider mondial in domeniul piscinelor ingropate din beton, o dovada de incredere de peste 50 de ani.

2- O oferta globala pentru o piscina gandita drept un veritabil spatiu de locuit. Oferta Desjoyaux depaseste piscina cu accesorii, decoratiuni, roboti, acoperisuri... Desjoyaux inseamna o piscină realizabila în 1001 de moduri.

3- Inovatia in serviciul simplitatii cu filtrare fara tevi si structura brevetata. Fara camera tehnica, riscuri, pierderi de apa, o structura gandita pentru o asamblare simplă si sigura... un concept unic care lasa loc pentru placere si pentru nimic altceva.

4- O afacere de familie franceza mandră de valorile sale. Nascută în bazinul Saint-Etienne, familia Desjoyaux continua să proiecteze si sa fabrice structuri, scari sau dale frantuzesti in unitatea de productie din Franta.

5- Aveti cu siguranta un dealer Desjoyaux aproape de dumneavoastra. Cu reteaua sa puternica de 160 de concesionari in Franta si deja 450 in 80 de tari, suntem mai aproape de dumneavoastra pentru a va sprijini in proiectul dumneavoastra.

6- Garantie de 10 ani pentru asigurarea linistii dumneavoastra … pentru structura, dar si pentru instalare.

7- Prioritate acordată tuturor familiilor si facilitati de plata pentru ca fiecare sa-si poata oferi vacante acasa.

Documentații tehnice

  Prezentare companie DESJOYAUX PISCINE
  Catalog, brosura
  61 p | EN
  Piscinele DESJOYAUX, o afacere de familie
  Catalog, brosura
  25 p | RO
   1 - 5 din 5 documentatii
  3 game de produse înscrise
1 gamă de servicii înscrisă