poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

DECORINO

Avand la baza o experienta de 8 ani in distributia de materiale pentru acoperiri sol, magazinul online de decoratiuni interioare Decorino si-a inceput activitatea la finalul anului 2013. Magazinul online a luat nastere pentru a oferi o alternativa extrem de facila pentru achizitionarea si livrarea la domiciliul clientului nostru a articolelor destinate decoratiunilor interioare. Suntem intr-o permanenta extindere a gamelor de produse si va invitam sa consultati oferta completa pe www.decorino.ro.

 

Domeniu de activitate:

Comert online cu materiale pentru acoperiri sol, sanitare, elemente destinate decoratiunilor interioare si nu numai.

 

Specializare:

O parte extreme de importanta in gama noastra de produse o reprezinta gamele de covoare si mocheta unde o sa puteti intalni peste 2000 de calitati designuri disponibile.

 

Prezentare generala:

www.decorino.ro este locul unde o sa gasesti tot ce este mai bun si mai frumos pentru casa ta. Siteul aduce un aer proaspat pe piata decoratiunilor interioare prin produse elegante, moderne, de o calitate foarte buna, cu designuri culese conform tendintelor din domeniu. Gama noastra de produse pune un accent deosebit pe produse de brand, pe nume consacrate in domeniul decoratiunilor interioare cum ar fi: Tom Tailor, Arte Espina, Theko, Papilio, Esprit etc.

 

CATEGORII DE PRODUSE: - covoare, mocheta, covorase intrare, parchet, covorase baie, baterii baie si bucatarie, lampi, obiecte sanitare, mobilier si oglinzi , cabine dus, covor pvc / linoleum.