DECOR PENTRU COPII

DECOR PENTRU COPII

Str. Valea Ungurului nr. 84D, Vulcan, jud. Hunedoara


Relatii clienti:

DECOR PENTRU COPII

Decorpentrucopii.ro este un market place cu produse de amenajare interioara si materiale educationale create special pentru copii.
Toate produsele sunt fabricate in Romania!


Decorpentrucopii.ro a prins viata din dorinta de a aduce impreuna parinti, cadre didactice pasionate de educatia in stil Montessori, designeri si specialisti in amenajari interioare dedicate copiilor. Peste 20 de producatori romani si-au pus pasiunea si talentul la contributie pentru a produce: mobilier din lemn masiv, jucarii si materiale educative, accesorii si textile de design interior.


Decorpentrucopii.ro va ofera produse de calitate, la pret de producator! Fara adaousuri comerciale!


Producatorii nostri ne impartasesc valorile si idealurile. Impreuna va propunem idei de mobilier care incurajeaza independenta si creativitatea copiilor. Siguranta copiilor este o valoare importanta pentru noi. Produsele vandute respecta normele europene de siguranta si design destinate copiilor. Colaboram cu ateliere mici si medii. Fiecare produs este fabricat in serii mici si limitate. Micile imperfectiuni pot aparea deoarece nici noi, nici producatorii nostri nu lucram pe banda. 


Va invitam sa va inspirati in amenajarea spatiilor pentru copii cu o gama variata de mobilier si accesorii.

1 gamă de produse înscrisă