DECOARTA PRODUCTION

DECOARTA PRODUCTION

Str. Iuliu Maniu nr. 33, ap. 3, jud. Cluj


Relatii clienti:

DECOARTA PRODUCTION

Suntem o firma care se adreseaza atat artistilor sau art dealer-ilor, cat si comerciantilor sau celor pasionati de arta. Oferim rame de o calitate superioara, o gama variata de culori, toate la un pret accesibil raportat la pretul pietei. Mai mult decat atat, pe langa produsele de baza, Decoarta ofera si servicii de inramare la comanda pentru: tablouri, poze, postere, oglinzi, etc. Oferim si servicii de debitare a profilelor cu sectiunea de pana la 160 mm / 110 mm.

 

Pentru a ne ridica la nivelul asteptarilor fiecarui client in parte, punem accent in primul rand pe calitatea materialului folosit, dar si pe un design unic si estetic placut. Dorim sa ne diferentiem de competitori prin serviciile oferite, inovatie si stil.

 

Imaginea pe care vrem sa o transmitem prin produsele si serviciile oferite dar si modul de interactionare cu clientii, reprezinta o prioritate. In acest sens punem accentul pe o colaborare cat mai transparenta, eficienta si mutual benefica, adaptandu-ne nevoii si cerintelor particulare ale clientilor nostri.

3 game de produse înscrise