poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

DALEPIETRA

Visele dvs, expertiza noastra!

 

Pietra este o societate romano-franceza, lider in productia dalelor si pavajelor din piatra naturala reconstituita.

 

Cu o experienta de peste 6 ani pe piata constructiilor si cu un know-how insusit prin specializare in Franta, Pietra dezvolta cu mare succes sectorul dalelor şi pavajelor, prin produsele inovative, marca proprie.

 

Dalele Pietra sunt dale produse in Romania, la doar 20 de km de Bucuresti, prin tehnologii de ultima ora care permit personalizarea produselor in functie de cerintele clientului, avand avantajul de putea imbraca culoarea dorita.

 

Calitatea in detrimentul canititatii.

Filosofia Pietra - mentinerea produsele la standardul inalt de calitate care ne-a consacrat, drept pentru care folosim intotdeauna in procesul de fabricatie cele mai bune agregate pentru ca produsele finite sa  aiba urmatoarele caracteristici:

- rezistenta la intemperii;

- rezistenta la inghet-dezghet fara ca suprafata produselor sa sufere deteriorari cauzate de variatiile climatice;

- impermeabilitate crescuta;

- usurinta la curatare;

- suprafete antiderapante;

- mentinerea culorii  datorita colorarii in masa;

 

Valorile companiei: Durabilitate; Sustenabilitate; Inovatie;

 

Ne alegem cu mare grija partenerii, fie ca e vorba de arhitecti sau firme de consultanta in peisagistica, amenajari si gradini, deoarece lucrarile noastre trebuie sa fie de lunga durata. Cel important, ne dorim ca dvs sa incepeti sa va bucurati de beneficiile extraordinare ale unor spatii amenajate corect.

 

Fie ca doriti sa va amenajati casa si gradina in stil rustic, urban, mediteranean sau asiatic gama noastra de piatra este solutia perfecta pentru dumneavoastra. Dalele PIETRA pot fi folosite atat la interior cat si la exterior, pentru alei, terase, zone pietonale, de agrement, in gradina sau in jurul piscinei, fiind disponibile intr-o gama variata de culori (la cererea clientului).

 

Adresati-va specialistilor Pietra pentru a discuta cerintele dumneavoastra si identifica impreuna produsele care se potrivesc cel mai bine nevoilor dumneavoastra.

 

Pentru mai multe informatii cu privire la procesul de productie, la produsele noastre sau pentru a vorbi cu un membru al echipei  de vanzari, va rugam sa accesati pagina noastra de Contact.