poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

CTN SPEED

Firma dinamica si cu o pozitie bine stabilita, S.C. CTN SPEED S.R.L., este o companie romaneasca cu capital privat fondata in anul 2005, care prin calitatea superioara a serviciilor prestate a determinat castigarea unui loc de seama in lista celor care au ca obiect de activitate comertul cu organe de asamblare, panouri sandwich, folie de mica si mare densitate, aracet, precum si in activitatea de constructii civile si industriale.

 

Ne recomanda profesionalismul, integritatea morala, experienta, flexibilitatea si cunostiintele personalului. Societatea ofera servicii de calitate, solutii concrete, realiste, ce permit clientilor luarea celor mai bune decizii in afaceri.

 

In scopul asigurarii unei game complexe de servicii, firma noastra coopereaza permanent cu diverse firme din tara si strainatate pentru introducerea de noi tehnologii si modernizari, dispunand de utilaje si echipamente de ultima generatie, angajandu-se intr-un proces de dezvoltare dinamica, focalizat pe construirea unui sistem care sa produca, pe termen lung, solutii prompte, adaptate nevoilor clientilor.

Un element specific al activitatii S.C. CTN SPEED S.R.L. il constituie capacitatea manageriala de a intelege prin relatia cu partenerii de afaceri nu un contract rigid, finalizat printr-un act de vanzare - cumparare a unui pachet de servicii, ci o permanenta interfatare constructiva care ii transforma pe acestia in prieteni si colegi de drum pe o perioada indelungata. Clientii nostrii beneficiaza de oferte de preturi si conditii de plata avantajoase, acest lucru reflectandu-se in numarul mare al celor satisfacuti de serviciile S. C. CTN SPEED S.R.L. 

 

Experienta CTN  SPEED

Considerandu-va un partener serios de afaceri si tinand cont de obiectul dumneavoastra de activitate, suntem convinsi ca putem avea pe viitor o colaborare benefica, in avantajul ambelor parti. Dorind sa devenim partenerul dumneavoastra de afaceri, va informam ca S.C. CTN SPEED S.R.L. are ca obiect de activitate  constructii civile si industriale (prioritar reabilitari de drumuri, executie de podete intrari in curti si drumuri laterale, rigole dreptunghiulare carosabile si santuri pereate - avand experienta unei colaborari fructuoase cu S.E.C.O.L. S.P.A. la contractul ”Reabilitare  DN6, Alexandria - Craiova, Lot 3-km 185+230- km 222+ 182”, in zona  Leu, judetul  Dolj), lucrare finalizata cu succes, la termenele stabilite si in conditii de calitate ireprosabile. Suntem de asemenea specializati si autorizati pentru activitatea de foraj si alimentari cu apa a localitatilor (fiind dotati cu utilaje de ultima generatie, certificate CEE). Avem, de asemenea, in obiectul de  activitate si desfasuram comertul cu organe de asamblare, panouri sandwich, bentonita. 

 

Dintre clientii nostrii enumeram: S.E.C.O.L. S.P.A. ROMA  ITALIA - Sucursala  Romania,  VIMETCO - ALRO Slatina,  TMK-ARTROM,  BILFINGER  BERGER BAUGESELLSCHAFT m.b.H. WIEN - Sucursala  Bucuresti,  ELECTROCARBON Slatina,  AQUA MONTAJ Bucuresti,  Hidroserv S.A,  Hidroelectrica S.A,  LAFARGE  Turceni, SCADT Slatina, OMV-PETROM, S.C. CONSREP CONSTRUCT S.R.L.,  TCCI Pitesti, DELTA STAR, COMESAD Pitesti, CONDOR PADURARU SNC, PIRELLI  ROMANIA,  S.C.  EURODRILL FUNDATII S.R.L., S.C. CONARG CONSULTING  S.R.L., peste 30 de primarii din judetele Olt, Arges, Dolj, Gorj, Valcea, Dambovita, Brasov, Mehedinti, Teleorman, s.a.

 

Dorind sa fim partenerul dumneavoastra de afaceri,  va informam ca  S.C. CTN  SPEED   S.R.L. a achizitionat incepand cu  01.05.2012, un  Auto-curatitor (VIDANJA ) tip WIEDEMANN Super 3000, utilaj de ultima generatie, produs in Germania, specializat in: eliminarea deseurilor si a apelor uzate, salubritate si activitati similare, prioritar servicii de vidanjare ecologica, vidanjare grasimi, curatare si spalare mecanizata, desfundare (decolmatare) mecanizata a retelelor de canalizare, foselor  septice. Incepand  cu  data de 01.06.2013,  S.C. CTN  SPEED   S.R.L. a  achizitionat   o  noua  instalatie  de  foraj  tip  ATLAS  COPCO MUSTANG  A32-CNS, utilaj  de  ultima  generatie,  produs  in   Germania, specializat  in  executia  cu  circulatie  directa, a  puturilor forate  de  mica  si mare  adancime cu  diametrul  maxim  de 250 mm.

 

In speranta unei viitoare colaborari va multumim anticipat si va asiguram de bunele noastre intentii.

Documentații tehnice

    Prezentare Experienta CTN SPEED
    Catalog, brosura
    2 p | RO
     1 - 1 din 1 documentatii