CPT PROTECTION

CPT PROTECTION

Sos. Pacurari nr. 52, bl. 554, sc. B, Iasi, jud. Iasi


Relatii clienti:

Despre CPT PROTECTION

Este vital ca proprietatea ta, cu toate bunurile si persoanele care se afla in interiorul acesteia, sa fie protejate mereu de pericolul fulgerului. Fie ca iti construiesti o noua casa sau cladirea in care te-ai mutat are nevoie de paratrasnet, noi suntem expertii care iti pun la dispozitie sisteme de protectie comprehensive.

CPT Protection este o companie ce isi desfasoara activitatea in Iasi, furnizand solutii complete impotriva trasnetului si a supratensiunilor atmosferice atat regional, cat si national.

Inginerii nostri sunt instruiti si au experienta necesara pentru a-ti asigura cel mai bun Sistem de Protectie contra fulgerului, in conformitate cu normele si standardele europene in vigoare. Acestia va vor pune la dispozitie solutii  de protectie pentru instalatii de impamantare si paratrasnet: instalatii de legare la priza de impamantare, conductoare pentru instalatii paratrasnet, paratrasnete PDA AIDITEC SYSTEMS, tije de captare, echipotentialitate, trese metalice, puncte de legare si conexiuni.

Avand in vedere ca increderea se castiga, scopul nostru este de a oferi satisfactie clientilor nostri. Astfel, oferim preturi rezonabile oferind in acelasi timp o mare importanta livrarilor la termen.

In oferta noastra, sistemele de protectie cu amorsare PDA (ESE) ocupa o pozitie speciala, acestea fiind produse din materiale de inalta calitate, cu o tehnologie de ultima ora in protejarea impotriva trasnetului. Va oferim 10 tipuri de paratrasnet PDA grupate in doua clase de produse. AIDITEC SYSTEM este un producator european de sisteme de protectie cu o pozitie dominanta pe piata sistemelor paratrasnet PDA si cu o experienta de peste 30 ani in inovare si cercetare. AIDITEC SYSTEM se diferentiaza prin aplicarea unor noi tehnologii de protectie, produse de inalta calitate si pret competitiv.

4 game de produse înscrise