poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

Despre CONSTRUCT DAMAR

Damar Construct va ofera marca de ferestre nr. 1 din Europa

Internorm este ceea mai renumita marca internationala pentru ferestre si usi, ce va asigura calitatea ceea mai buna, oferta cea mai variata de design si o inovatie continua.

Pe buna dreptate, puteti avea incredere in calitatea produselor firmei, care are un rol conducator pe piata, si in competenta sa de a oferi servicii deosebite incepand cu consultanta, montarea si pana la mentinerea contactului ulterior cu clientii. Cu Internorm alegeti o siguranta de grad inalt, increderea si o durata lunga de viata.

Know-how-ul tehnic, conceptia cu vederi largi in afaceri si simtul fin in realizarea designului ajuta firma Internorm in mentinerea continua a unei capacitati de varf. De la solutiile pionere aplicate la ferestrele din plastic, prin sistemele inovative de ferestre si usi de intrare, si paaa la ferestrele lemn/aluminiu, de calitate europeana, cu caracteristici excelente de izolare termica.

Cu produsele Internorm luati o decizie in favoarea unei prelucrari excelente si implicit in favoarea unei investitii de lunga durata, indiferent daca ati ales fereastra din plastic sau din lemn/aluminiu, ori usa de intrare din aluminiu sau din lemn/ aluminiu, respectiv sistem de tehnica umbririi sau de protectie impotriva insectelor.