poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

CONSTRUCT DAMAR

Damar Construct va ofera marca de ferestre nr. 1 din Europa

Internorm este ceea mai renumita marca internationala pentru ferestre si usi, ce va asigura calitatea ceea mai buna, oferta cea mai variata de design si o inovatie continua.

Pe buna dreptate, puteti avea incredere in calitatea produselor firmei, care are un rol conducator pe piata, si in competenta sa de a oferi servicii deosebite incepand cu consultanta, montarea si pana la mentinerea contactului ulterior cu clientii. Cu Internorm alegeti o siguranta de grad inalt, increderea si o durata lunga de viata.

Know-how-ul tehnic, conceptia cu vederi largi in afaceri si simtul fin in realizarea designului ajuta firma Internorm in mentinerea continua a unei capacitati de varf. De la solutiile pionere aplicate la ferestrele din plastic, prin sistemele inovative de ferestre si usi de intrare, si paaa la ferestrele lemn/aluminiu, de calitate europeana, cu caracteristici excelente de izolare termica.

Cu produsele Internorm luati o decizie in favoarea unei prelucrari excelente si implicit in favoarea unei investitii de lunga durata, indiferent daca ati ales fereastra din plastic sau din lemn/aluminiu, ori usa de intrare din aluminiu sau din lemn/ aluminiu, respectiv sistem de tehnica umbririi sau de protectie impotriva insectelor.