Sediu principal: Arad  |  Statutul comercial: Reprezentanta, Importator
Informaţiile despre aceasta firma nu mai sunt de actualitate. Îţi recomandăm alţi furnizori:
ALUKONIGSTAHL
7 produse
Sediu principal: Bucuresti
PROLEMATEX PRODCOM
4 produse
Sediu central: Bistrita
UNILUX CONSTRUCT
8 produse
Sediu principal: Bucuresti
W-TECH
6 produse
Sediul principal: Brasov
Damar Construct va ofera marca de ferestre nr. 1 din Europa

Internorm este ceea mai renumita marca internationala pentru ferestre si usi, ce va asigura calitatea ceea mai buna, oferta cea mai variata de design si o inovatie continua.

Pe buna dreptate, puteti avea incredere in calitatea produselor firmei, care are un rol conducator pe piata, si in competenta sa de a oferi servicii deosebite incepand cu consultanta, montarea si pana la mentinerea contactului ulterior cu clientii. Cu Internorm alegeti o siguranta de grad inalt, increderea si o durata lunga de viata.

Know-how-ul tehnic, conceptia cu vederi largi in afaceri si simtul fin in realizarea designului ajuta firma Internorm in mentinerea continua a unei capacitati de varf. De la solutiile pionere aplicate la ferestrele din plastic, prin sistemele inovative de ferestre si usi de intrare, si paaa la ferestrele lemn/aluminiu, de calitate europeana, cu caracteristici excelente de izolare termica.

Cu produsele Internorm luati o decizie in favoarea unei prelucrari excelente si implicit in favoarea unei investitii de lunga durata, indiferent daca ati ales fereastra din plastic sau din lemn/aluminiu, ori usa de intrare din aluminiu sau din lemn/ aluminiu, respectiv sistem de tehnica umbririi sau de protectie impotriva insectelor.
Ai o întrebare despre acest furnizor? Logheaza-te ca sa poti comenta!