poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

CONSOFT

ConSoft este lider in Romania in promovarea celor mai bune solutii integrate de proiectare pentru constructii civile si arhitectura. Pana in prezent a furnizat in Romania peste 2000 de licente legale ale programelor de proiectare ArchiCAD, AxisVM si Tekla Structures, pentru care este Distribuitor Unic Autorizat.

 

Fondata in 1996, in prezent isi desfasoara activitatea in birourile din Miercurea-Ciuc (sediu), Bucuresti si Targu-Mures.

 

Datorita sprijinului firmei noastre acordat institutiilor de invatamant superior din toata tara, studentii Facultatilor de Arhitectura si Constructii din Bucuresti, Iasi, Timisoara si Cluj pot studia pe licente legale de ArchiCAD si AxisVM. Pana in prezent au fost donate Facultatilor de Arhitectura din Bucuresti, Cluj, Timisoara si Iasi 120 de licente de ArchiCAD, iar Facultatile de Constructii din Iasi, Timisoara si Cluj au beneficiat de 80 de licente legale de AxisVM.

 

ConSoft acorda o atentie deosebita partenerilor sai:

- oferind cursuri de initiere/perfectionare in Centrul de Training din Bucuresti si in alte locatii din toata tara

- asigurand service si suport tehnic de un inalt profesionalism, pentru toate produsele distribuite

 

Calitatea programelor comercializate si a serviciilor oferite, recomanda firma ConSoft ca partener ideal pentru toti specialistii din domeniul constructiilor.