Contact

Sediu principal: Bucuresti/București Sector 2  |  Statutul comercial: Proiectant

Firma CONS.CO SRL are ca obiect principal de activitate:
- Proiectare complexa de arhitectura pentru cladiri civile si industriale, asigurand organizare de partiu, circulatii, plan si functiuni, fatade, amenajari interioare si amenajari exterioare si realizeaza studii de amplasament, proiecte pentru autorizatii de construire (PAC), detalii de executie.

- Proiectare de urbanism cu executie de planuri urbanistice de detaliu (PUD-uri), planuri urbanistice zonale (PUZ-uri) si studii de amplasament.

- Proiectare de instalatii interioare sanitare, termotehnice (incalzire, ventilatie, climatizare), electrice si automatizari, proiecte de retele hidrotehnice si termotehnice, centrale termice, posturi trafo cu spatii de conexiune, statii de epurare pentru ape menajere, separatoare de grasimi si hidrocarburi.

- Proiectare structuri metalice, structuri mixte beton-zidarie, structuri monolit/ prefabricate din beton armat, structuri lemn, structuri speciale din metal/ beton (turnuri, cosuri, rezervoare pentru lichide), expertize tehnice si proiecte de consolidare.

Ai o întrebare despre acest furnizor? Logheaza-te ca sa poti comenta!