poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

CONICA AG

Fondata in anul 1977 in orasul Schaffhausen, compania Elvetiana CONICA AG, dezvolta, produce si distribuie, la cea mai inalta calitate materiale si sisteme poliuretanice pentru suprafete sportive specifice oricarui climat din lumea intreaga.

 

Portofoliul de produse include sisteme inteligente pentru piste de atletism “indoor” si “outdoor”, terenuri multisport, sali de sport, locuri de joaca pentru copii si terenuri de tenis. Adezivul pentru gazon artificial si granulele de EPDM se adauga portofoliului de produse CONICA.

 

Astazi CONICA, la nivel global, este vazuta ca fiind leader mondial in sisteme sintetice de piste de atletism, castigand de-a lungul timpului numeroase certificari. Pe langa sistemele de suprafete sportive, CONICA mai dezvolta si produce materiale si sisteme de pardoseli industriale, hidroizolatii si solutii pentru parcari auto.

 

CONICA reprezinta efortul multor ani de expertiza tehnica, o exceptionala calitate a produselor si serviciilor oferite clientilor. “Totul intr-o singura sursa”- acest moto se aplica intrutotul la CONICA - de la materiale poliuretanice pentru suprafete sportive, industriale si pentru locuri de joaca, la diverse materiale componente cum ar fi binderul, EPDM si granule reciclate, compatibile unele cu altele in asa fel incat clientul sa poata alege, dintr-o gama extrem de variata, solutia dorita.