poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

CONECON Power Division

 

Societatea Sarmis Impex  a fost infiintata in anul 1995.

Domeniul principal de activitate este: Cod CAEN 4531 - Lucrari de instalatii electrice.

 

In prezent  este unul dintre liderii zonali in domeniul bransamentelor si a lucrarilor de instalatii electrice de joasa si medie tensiune. Gama noastra de servicii cuprinde si iluminatul public si stradal, iluminat festiv  precum si amenajarea si intretinerea fantanilor arteziene dar si constructia acestora. 

 

Corectitudinea si profesionalismul

Sunt doua trasaturi esentiale ale societatii noastre. Participarea cu succes la numeroase licitatii privind lucrarile de instalatii electrice, incluzand aici montarea diverselor corpuri de iluminat atat stradal cat si decorative sau semaforizari, a consolidat pozitia de lider a companiei noastre in judetul Sibiu.

 

De asemenea, detinem un procent semnificativ si pe alte piete din judete vecine Sibiului. In viitorul apropiat urmarim sa ne extindem cota de piata si sa patrundem si pe alte piete emergente.

 

Firma noastra este specializata in lucrari de instalatii electrice de joasa si medie tensiune:

- proiectare si executare de instalatii electrice interioare pentru constructii civile si industriale;
- bransamente aeriene si subterane la tensiunea de 0,4KV;
- executare de linii electrice aeriene sau in cablu cu tensiuni intre   0,4 - 20KV si posturi de transformare;
- retele si sisteme de iluminat public arhitectural si decorativ-festiv;

O alta ramura pe care o acopera firma Sarmis Impex este aceea a constructiilor, amenajarilor si intretinerii fantanilor arteziene.

 

In anul 2015, dorim sa pastram si sa consolidam relatiile cu partenerii de afaceri deja existenti si sa extindem colaborarile cu noi parteneri prin intermediul calitatii (recunoastere IQ Net, ISO 9001 si ISO 14001), promptitudinii si flexibilitatii serviciilor noastre. In acest sens compania noastra detine:

 

- ATESTAT ANRE - tip C2A pentru "executare linii electrice, aeriene sau in cablu , cu tensiuni intre 0,4 - 20 KV si posturi de transformare";
- ATESTAT ANRE - tip B pentru "proiectare si executare de instalatii electrice interioare pentru constructii civile si industriale, bransamente aeriene si subterane, la tensiune de 0,4 KV";
- CERTIFICAT SRAC ISO 9001:2000

 

Iluminat festiv pentru sarbatori

Cu o experienta de peste 10 ani in domeniu, compania noastra ofera  servicii si produse  de iluminat, de inalta calitate , alaturi de parteneri (furnizori corpuri  iluminat),precum  Elba COM - Timisoara, MK-Illumination-Hunedoara.

 

Dintre clientii nostri,amintim: Primarii, unitati hoteliere si companii private din localitatile Sibiu, Sebes Alba, Talmaciu, Agnita, Avrig, Ocna Sibiului.