Sediu principal: Sibiu  |  Statutul comercial: Antreprenor
Informaţiile despre aceasta firma nu mai sunt de actualitate. Îţi recomandăm alţi furnizori:
SPORT PLAY SYSTEMS
3 produse | 1 serviciu
Adresa: Cluj-Napoca

Activitatea companiei noastre se desfasoara in domeniul lucrarilor de instalatii electrice, cuprinzand o gama larga de servicii atat in domeniul proiectarii cat si al executiei.

 

Lucrarile executate de CONECON Power Division au o durata de exploatare indelungata, asigurata de masuratorile si verificarile efectuate la retelele electrice, a bransamentelor si posturilor de transformare, dublate de nivelul ridicat de pregatire al echipei noastre.

 

Cu o experienta de mai bine de cinci ani, suntem specializati in:

- Proiectie si executie instalatii electrice

- Proiectie si executie sisteme de iluminare

- Proiectie si executie bransamente

 

Investind in propria dezvoltare si deschidere catre inovatie si performanta, CONECON Power Division isi dezvolta continuu arsenalul de competente si strategii necesare succesului.

 

Acestea, alaturi de grija si respectul fata de orice client, reprezinta unul dintre principalele avantaje competitive ale companiei.

 

Garantam respectarea tuturor normativelor in vigoare pentru instalatiile electrice executate datorita calitatii materialelor folosite si a partenerilor si furnizorilor atent selectati.

 

Compania CONECON Power Division este dedicata parteneriatelor si satisfacerii nevoilor de business ale clientilor sai, astfel si-a dezvoltat intr-un mod coerent si constant competentele tehnice si portofoliul de produse.

 

Pentru anul 2015, CONECON Power Division isi propune largirea gamei de servicii, consolidarea relatiilor cu clientii si furnizorii din domeniul instalatiilor electrice si o permanenta imbunatatire, dezvoltare si crestere a calitatii.

Ai o întrebare despre acest furnizor? Logheaza-te ca sa poti comenta!