CONCRETE ART
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

CONCRETE ART

ConcreteArt este o firma tanara si dinamica, infiintata in 2006, ce dispune de personal calificat cu experienta in domeniul amenajarilor de pardoseli si pavaje.

ConcreteArt raspunde cu profesionalism cerintelor tot mai diversificate ale clientilor sai, managerii si tehnicienii firmei fiind permanent la dispozitia clientilor prin oferirea de solutii in executia, intretinerea si remedierea pardoselilor si pavajelor.

 

Inca de la infiintare, obiectivul noastru principal a fost de a oferi clientilor pardoseli si pavaje de calitate si de a creste satisfactia clientului. Tocmai de aceea utilizam toate resursele de care dispunem, dand frau liber creativitatii pentru a concretiza idei noi, dezvoltate conform cerintelor specifice in colaborare cu clientii si proiectantii, pentru ca la final sa prezentam un produs de cea mai buna calitate. Incepand cu anul 2007 ConcreteArt este distribuitor si aplicator in Romania a renumitei companii italiene Ideal Work, lider european pe segmentul pavajelor decorative si industriale.

 

Fiind in cautarea ultimelor inovatii in domeniu, societatea se afla intr-un permanent proces de perfectionare si colaboreaza indeaproape cu arhitecti, designeri, furnizori si producatori de materiale. Concrete Art executa pardoseli pentru sectorul rezidential, comercial si industrial oferind un grad ridicat de atentie la detalii, seriozitate, rapiditate si garantia bunei executii.