COLOR METAL
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

COLOR METAL

Baza filosofiei noastre de afaceri: parteneriatul cu specialiștii tehnici, inginerii din domeniul prelucrării metalelor: proiectanți și producători; respectiv arhitecții specializați în renovări și construcții.

 

Societatea noastră a fost înființată în 2005. În cursul anilor a devenit un partener de încredere al clienților noștri industriali. 

 

Astăzi suntem lideri pe piața de distribuție ale semifabricatelor neferoase din România. 

 

Noua divizie de soluții arhitecturale pentru fațade și acoperișuri, respectiv design interior, din cupru și titan-zinc, este o provocare ambițioasă. Clădiri clasice, de patrimoniu au fost renovate cu produse importate de Color-Metal de la KME Germany și elZinc, Spania: Opera Română, Teatrul Maria Filotti din Brăila, Ateneul Român, Mănăstirea Putna, Casa Mița Biclista, Palatul Cultural din Blaj, Palatul Cesianu.

 

Visul oricărui constructor este să aibă la dispoziție soluţii complete, consacrate, adaptate perfect cerinţelor, care se integrează cu ușurință în arhitectură, oferind eleganță, durabilitate și un aspect plăcut atât clădirilor de patrimoniu, cât și construcțiilor moderne. 

 

Materialele nobile din cupru și titan-zinc comercializate de firma Color-Metal, utilizate la realizarea acoperişurilor, cupolelor, fațadelor și sistemelor de drenaj, respectiv design interior, ușor de modelat în infinite forme ornamentale, cu durată mare de viață, care nu necesită întreținere și sunt prietenoase cu mediul, par a fi soluția ideală. Iar oferta vine „la pachet" cu soluții tehnice și financiare (pentru clădiri de patrimoniu) propuse de specialiștii din străinătate și din țară, cu experiența unor proiecte de succes realizate cu ajutorul acestor materiale pe întreg mapamondul.

 

Divizia de soluții arhitecturale oferă, deci un sistem complex de soluții, începând de la consultanță, o gamă largă de materiale și soluții tehnice în funcție de nevoile beneficiarului. Pentru proiecte urgente putem oferii materiale direct din stocurile importante aflate la dispoziție.   

 

Prezență pe piața din Europa Centrală și de Sud – Est: pe lângă filiala recent înființată în Ungaria, COLOR METAL HUNGARY, avem o cotă de piață în creștere și pe piețele din Bulgaria, Serbia și Republica Moldova.