COLOR METAL

COLOR METAL

Str. Nicolae Bălcescu, nr. 69B/5, jud. Harghita


Relatii clienti:

Despre COLOR METAL

Liderul pieței de distribuție de semifabricate neferoase din România, Color-Metal este aliatul ideal pentru specialiștii din domeniul prelucrării metalelor. De asemenea, am dezvoltat relații puternice pe piețele din Ungaria, Bulgaria și Sârbia.

 

Noua divizie de soluții arhitecturale pentru fațade și acoperișuri, respectiv design interior, din cupru și titan-zinc, este o provocare ambițioasă. Clădiri clasice, de patrimoniu au fost renovate cu produse importate de Color-Metal de la KME Germany și elZinc, Spania: Opera Română, Teatrul Maria Filotti din Brăila, Ateneul Român, Mănăstirea Putna, Casa Mița Biclista, Palatul Cultural din Blaj, Palatul Cesianu.


Visul oricărui constructor este să aibă la dispoziție soluţii complete, consacrate, adaptate perfect cerinţelor, care se integrează cu ușurință în arhitectură, oferind eleganță, durabilitate și un aspect plăcut atât clădirilor de patrimoniu, cât și construcțiilor moderne.

 

Materialele nobile din cupru și titan-zinc comercializate de firma Color-Metal, utilizate la realizarea acoperişurilor, cupolelor, fațadelor și sistemelor de drenaj, respectiv design interior, ușor de modelat în infinite forme ornamentale, cu durată mare de viață, care nu necesită întreținere și sunt prietenoase cu mediul, par a fi soluția ideală. Iar oferta vine „la pachet" cu soluții tehnice și financiare (pentru clădiri de patrimoniu) propuse de specialiștii din străinătate și din țară, cu experiența unor proiecte de succes realizate cu ajutorul acestor materiale pe întreg mapamondul.

 

Divizia de soluții arhitecturale oferă, deci un sistem complex de soluții, începând de la consultanță, o gamă largă de materiale și soluții tehnice în funcție de nevoile beneficiarului. Pentru proiecte urgente putem oferii materiale direct din stocurile importante aflate la dispoziție.  

În România, firma noastră dispune de trei centre logistice în București, Timișoara și Odorheiu-Secuiesc, de unde putem asigura și transport în toate regiunile țării.

 

 

Prin parteneriatul, cu firma Metal Partner, din Budapesta, reușim să acoperim piața din Ungaria. De asemenea, am dezvoltat parteneriat puternice pe piețele din Serbia și Bulgaria, cu livrări din Timișoara, respectiv din București.

 

2 game de produse înscrise