Sediul central: Odorheiu Secuiesc/Harghita  |  Statutul comercial: Distribuitor
Informaţiile despre aceasta firma nu mai sunt de actualitate. Îţi recomandăm alţi furnizori:
COILPROFIL ROMANIA
8 produse
Sediu principal: Ceptura
EXPO TEST CONSTRUCT
3 produse | 4 servicii
Showroom: Pantelimon
FINAL DISTRIBUTION
5 produse
Sediu principal: Baicoi
IKO Sales International NV
1 produs
Sediu principal: Ham
LEIER ROM
5 produse
Sediu principal: Cluj Napoca
RHEINZINK
2 produse
Showroom: Brasov
ROOFART - Producator sisteme complete de acoperis
2 produse
Sediu social: Brasov
SIKA Romania
42 produse
Sediu principal: Bucuresti
ZAMBELLI METAL
2 produse
Sediu principal: Sfantu Gheorghe

COLOR METAL unul dintre liderii pietei de distributie de metale neferoase (aluminiu, cupru, alama, bronz, inox si titan-zinc) din Romania. Avem o echipa tanara, dar experimentata, avand o medie de varsta de 34 ani, cu un nivel inalt de calificare si angajament in ceea ce priveste indeplinirea sarcinilor.

 

Profesionalism: In cei 7 ani de activitate ne-am dezvoltat foarte rapid, castigandu-ne reputatia de partener de incredere, datorita calitatii produselor, serviciilor integrate, si promptitudinii in ceea ce priveste adaptarea la conditiile pietii. Acest lucru este sustinut de faptul, ca, in ciuda conjuncturii economice nefavorabile, am reusit sa crestem vanzarile.

 

Dinamism: oferim serviciu de debitare pentru barele de aluminiu, cupru, alama si bronz iar pentru tablele de aluminiu de peste 8mm grosime oferim serviciu de debitare la cotele exacte solicitate de client

 

Solutii personalizate: Suntem preocupati cu diversificarea permanenta a gamei de produse si servicii, pentru a oferi clientilor cele mai potrivite solutii. Intre serviciile noastre amintim livrarea la domiciliu, debitarea materialelor la cotele solicitate, asistenta la proiecte, recuperarea deseurilor rezultate din fabricatie.

 

Pretutindeni si la indemana: Dispunem de 3 depozite cu o suprafata de depozitare de peste 3.000 mp, situate in puncte strategice ale tarii, de unde

 

Asiguram livrari regulate in toata tara, fie cu ajutorul capacitatilor noastre de transportare, fie prin servicii de curierat. Prin serviciul Color Metal Direct asiguram o comunicare foarte eficienta si raspundem solicitarilor in mod eficient si rapid.

Ai o întrebare despre acest furnizor? Logheaza-te ca sa poti comenta!