poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

COLOR ART

Color Art este o firma particulara infiintata in anul 2004 si functioneaza in orasul Tecuci, judetul Galati. De-a lungul timpului am creat o piata proprie in toata tara, colaborand in principal, cu mari firme producatoare de tamplarie din lemn stratificat: CONFBINALE - Focsani, DANPROD - Tg.Ocna, DOMUS - Tg.Jiu, COMPACT GRUP- Braila.

 

Activitatea firmei este orientata, in prezent, atat spre realizarea vitraliului traditional, cu care si-a creat un renume, cat si spre sticla decorativa destinata spatiului interior al incaperilor: sticla fuzionata si sticla sablata.

 

Cine concepe aceste produse?

 Danut Damache - fost militar, licentiat in economie dar indragostit si atasat profound de aceasta arta a sticlei plate - elementul cheie care face ca ideile si modelele sa devina realitate.

Impreuna cu o echipa dinamica si experimentata reusind sa realizeze produse din sticla destinate caselor, vilelor, apartamentelor, institutiilor publice, barurilor, restaurantelor si spatiile de birouri, etc., cat si acolo unde de simte nevoia de a infrumuseta: usi pentru living sau dormitor, bucatarie, baie, holuri, luminatoare, balcoane, balustrazi, plafoane, elemente de mobilier, etc.

 

Materia prima este procurata din import - Sticla pentru vitralii - SPECTRUM GLASS; Sticla pentru fuziune - BAOLI si VIDRIARTE; plumbul fiind din Italia.

 

In prezent activitatea se desfasoara in doua locatiii situate la adrese diferite. Un spatiu, aflat la domiciliu, este destinat realizarii vitraliului pictat, sticlei fuzionate de mici dimensiuni si nu in ultimul rand proiectarii. Celalalt spatiu, de dimensiunea unei hale, este destinat realizarii celorlalte tipuri de vitralii, sticlei fuzionate de mari dimensiuni si sticlei sablate. Dotarea acestor spatii este corespunzatoare si capabila sa produca produse de calitate cu un randament deosebit de ridicat (2 cuptoare Moretti, masina de sablat automatizata Sant-Tech, diferite masini si scule specializate in prelucrarea sticlei.