Contact

Sediu principal: Ceptura/Prahova  |  Statutul comercial: Producator
Compania belgiana COILPROFIL este un important producator din domeniul profilarii produselor metalice. Creata in anul 1984 in Anvers, principalul domeniu de activitate al companiei este productia de tabla cutata, profile galvanizate, tigla metalica, panouri termoizolante, sistem pluvial, piese de finisaj si elemente de izolatie de cea mai buna calitate. Produsele sale sunt exportate in intreaga lume.

La inceputul anului 2002, COILPROFIL Belgia a decis sa investeasca intr-o unitate de productie, considerand Romania o tara cu un potential promitator. Noua fabrica din Ceptura, judetul Prahova, ocupa o suprafata de 12 hectare, este dotata cu utilaje si tehnologie de ultima generatie si beneficiaza de toate facilitatile necesare, inclusiv o linie de acces catre reteaua de cale ferata. La Ceptura, COILPROFIL produce tabla cutata de diferite profile, grosimi si culori, oferind o gama de produse larga si flexibila: nu doar tabla ondulata sau trapezoidaIa pentru pereti sau acoperisuri, ci si profile galvanizate Z & C, piese de finisaj, elemente de izolatie si o intreaga gama de accesorii. Aceste materiale sunt destinate atat cladirilor noi cat si renovarii celor existente din domeniul industrial, agricol si civil: pereti si acoperisuri, soproane, etaje intermediare, pereti de compartimentare pentru interior, extensii ale cladirilor, realizarea legaturii intre doua cladiri, finisari metalice pentru interior.

Cele mai importante avantaje oferite de noua fabrica a companiei COILPROFIL sunt: tehnologie de productie de ultima generatie, un important stoc de materie prima de cea mai buna calitate, gama completa de produse, paleta larga de culori, termene de livrare scurte, locatie accesibila.

COILPROFIL asigura controlul calitatii pe tot parcursul procesului de productie, asistenta tehnica si consilierea clientilor. Produsele companiei COILPROFIL sunt usor de montat si intotdeauna imbina precizia caracteristicilor tehnice cu designul estetic si economic. Noua unitate de productie va raspunde permanent mai bine cerintelor existente pe piata materialelor de constructii.
Ai o întrebare despre acest furnizor? Logheaza-te ca sa poti comenta!