Contact

Sediu principal: Bucuresti/București Sector 1  |  Statutul comercial:

Consultanta, Organizare si Cibernetica in Constructii (COCC) are peste 40 de ani de activitate neintrerupta pusa in slujba sectorului de constructii - instalatii - montaj din Romania.
6 Decembrie 1968 a marcat aparitia pentru prima data in Romania a unei institutii care a pus bazele a doua activitati legate intrinsec - constructiile si managementul - care, practic, au anticipat, cu mijloacele acelor vremuri, germenii economiei de piata. Folosirea informaticii in luarea unor decizii manageriale a fost posibila datorita tenacitatii si perseverentei unui nucleu de profesionisti care au reusit sa creeze in sectorul de constructii-montaj primele banci de date cu programe de calcul, care au deschis o perspectiva intr-o epoca in care centralizarea si centralismul erau totusi elemente de referinta.
Privatizata integral inca din 1994, COCC este astazi purtatoarea si continuatoarea unui vast patrimoniu de informatii grupate in banci de date, solicitate de organisme centrale de stat ca: MDLPL, Institutul National de Statistica, MEC, dar si peste 5.000 de beneficiari din tara - unitati de executie, proiectare, regii din tara, dar si din alte tari, precum Israel, Republica Moldova.

COCC poseda banca de date despre autorizarea si executia investitiilor private si de stat realizate la nivel zonal si central, putand furniza la cerere date despre peste 500.000 de pozitii de lucrari din perioada 1992-2007. Cele 47 de indicatoare de norme de deviz pentru executia lucrarilor de constructii - instalatii, realizate incepand cu 1981 si actualizate permanent, conform tehnologiilor si materialelor noi au o codificare unitara, dupa prescriptiile U.E.
Ghidurile si metodologiile realizate de COCC ajuta deciziile manageriale, iar produsele informatice pentru calculul ofertelor de adjudecare si decontare a productiei realizate, evidenta a legislatiei la zi, completeaza eficient activitatea de consulting, necesara in conditiile prezente ale economiei de piata.

COCC, ca firma de specialitate in domeniu, este laureata a trofeelor TOP 1999, 2000, 2001 pentru I.M.M. si este prezenta la toate marile manifestari stiintifico - tehnice din Romania.
Cei peste 40 de ani de activitate a firmei au facut ca, practic, toti constructorii din tara, intr-o forma sau alta, sa fie parteneri, colaboratori sau beneficiari ai produselor si serviciilor COCC.

Domenii de activitate:
- Proiectare, Consultanta, Alte servicii
- Elaborare documentatii, Specificatii
- Documentatii economice

Tip serviciu:
- Cercetare aplicativa
- Devize

Ai o întrebare despre acest furnizor? Logheaza-te ca sa poti comenta!