poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

CoArtCo

Firma Coartco Design s-a nascut din dorinta de a oferi servicii de calitate in domeniul constructiilor si al finisajelor de lux.

 

Firma si-a inceput activitatea in noiembrie 2008, urmand un traseu ascendent in anii care au urmat. Pasiunea, dorinta de a invata si profesionalismul serviciilor au fost atuurile firmei, reflectate in portofoliul vast de clienti.
Echipele de constructori, designerii si arhitectii au fost alesi pentru colaborari, in functie de rezultatele muncii si rezonanta cu principiile firmei: profesionalism, dorinta de a ajuta clientul, rezultate la cele mai inalte standarde.
Produsele noastre se remarca prin calitate si bun gust, aspecte care s-au evidentiat de-a lungul timpului prin colaborari cu numerosi clienti.

Ne dorim ca produsele noastre sa fie puse in valoare cat mai bine, pentru a aduce confortul dorit de dumneavoastra, clientul nostru. De aceea este important sa recomandam solutiile pentru fiecare client in parte, in functie de preferinte.

Daca nu sunteti siguri de ceea ce doriti sa cumparati, va stam la dispozitie cu sfaturi si recomandari de la echipele noastre de designeri. 

Showroomurile noastre va stau la dispozitie, aici puteti gasi mostre din produsele noastre, puteti sa discutati cu designerii si cu specialistii nostri, intr-un loc special amenajat ca sa va ajute.

Dorim sa promovam calitatea, bunul gust, nobletea tapetului si a decoratiunilor interioare. Fiecare client este important pentru noi si ne dorim sa avem o colaborare foarte buna, care sa ne recomande prin calitatea serviciilor.

Pentru ca stim ca designerii si arhitectii sunt o parte importanta a alegerii finisajelor, ii invitam sa ne contacteze pentru a le prezenta oferta noastra de materiale, corelata cu ultimele tendinte in acest domeniu.

Ne dorim ca designerii si arhitectii sa fie colaboratorii nostri apropiati, impreuna sa ajutam clientul, iar produsul final sa recomande toate partile implicate.