Sediul central: Bucuresti/București Sector 1  |  Statutul comercial: Distribuitor, Antreprenor
Informaţiile despre aceasta firma nu mai sunt de actualitate. Îţi recomandăm alţi furnizori:
CONCRETE ART
2 produse | 1 serviciu
Sediul principal: Bucuresti
SPORT PLAY SYSTEMS
3 produse | 1 serviciu
Adresa: Cluj-Napoca
STRIKE CONS
3 servicii
Sediul principal: Bucuresti
UNIFY
2 servicii
Sediul central: Cernavoda

CLASSIC DOME SRL a fost infiintata in 1993 in Bucuresti cu capital 100% romanesc. Initial s-a specializat in hidroizolatii si pardoseli, urmand sa ne extindem la sisteme de acoperis si terase, structuri metalice, de beton, finisaje interioare si proiectare.

 

 

Astfel incepand din 2004 CLASSIC DOME devine antreprenor general cu precadere in sectorul industrial. Avansul pietei imobiliare a provocat o crestere a activitatii CLASSIC DOME si in sectorul comercial (showroomuri, cladiri de birouri, centre comerciale si de agreement). Printre clientii CLASSIC DOME se numara: Carrefour, Kaufland, Saint Gobain, Daewoo, Dacia-Renault, Delphi Diesel, Primavera Development, Guvernul Romaniei.

 

Odata cu declansarea crizei economice si scaderea abrupta a investitiior straine in Romania, CLASSIC DOME s-a orientat spre pietele internationale. Aceasta strategie s-a materializat in 2010 prin infiintarea a doua subsidiare, in Libya si Qatar unde in present sunt in derulare contracte atat in sectorul public cat si privat.

In Libya s-a dus la bun sfarsit un proiect industrial de inalta specializare in cadrul otelariei nationale, iar in acest moment se afla in executie o cladire de birouri de peste 6500 mp in calitate de antreprenor general.

 

In Qatar, s-au finalizat doua hale metalice (50,000 mp) si lucrari de marmura la fatada centrului comercial si cultural Heart of Doha. Acum se afla in desfasurare doua proiecte in Qatar: rezervoare de beton ca parte din reteaua nationala de apa potabila si lucrari de infrastrutura la obiectivul Pearl of Qatar. Aditional, CLASSIC DOME s-a pozitionat si in interiorul orasului industrial si rafinariei Ras Laffan, unde desfasoara activitati de cercetare si ofertare pe segmentul de mentenanta, lucrari electro-mecanice si civile.

 

Pentru anul 2013 si 2014, CLASSIC DOME isi propune sa isi fortifice pozitiile pe pietele internationale, cresterea cifrei de afaceri cu 30-35% si sa deschida colaborari ce sa permita penetrarea si altor firme Romanesti pe aceste piete.   

Ca medie a ultimilor 3 ani, cifra de afaceri a fost de 11 mil Euro, iar nr de angajati putin peste 350. 

 

CLASSIC DOME, in calitate de antreprenor general, poate executa lucrari de constructii la cheie in sectorul comericial si industrial, inclusiv proiectare.

 

Insa, putem prelua cereri de subcontractare in urmatoarele segemente:

- hidroizolatii si impermealizari

- pardoseli de inalte complexitati

- sisteme de acoperis

- proiectare, livrare si montaj structuri metalice de orice dimensiune

- finisaje interioare

- lucrari de arhitectura si amenajari

- lucrari de instalatii si retele electrice si sanitare

Ai o întrebare despre acest furnizor? Logheaza-te ca sa poti comenta!