poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

CIVIC TOP CONSTRUCT

Civic Top Construct este o societate cu capital privat, fondata la initiativa unui colectiv calificat a carui experienta indelungata se imbina cu dinamismul si competentele unor tineri profesionisti. Recomandarile si solutiile noastre viabile rezolva fluxul continuu al activitatii dumneavoastra. La noi gasiti o gama de reparatii si interventii ale utilajelor completa, precum si servicii de intretinere.


Suntem deschisi colaborarii in domeniu si interesati sa stabilim parteneriate de incredere. Avem resursele, abilitatile si experienta sa executam lucrari la cerere si dupa documentatia clientului. Oferim maxima seriozitate in domeniul industriei prelucrarilor mecanice si service utilaje. Atelierul nostru de productie este dotat pentru a executa o gama variata de prelucrari mecanice incepand cu piese simple de dimensiuni mici, pâna la piese mari si complexe de tipul blocurilor hidraulice.


Serviciile noastre includ si reparatii electronice / electrice auto la un nivel ridicat de calitate. Suntem capabili de a gasi solutii la orice nivel de complexitate in domeniul electronic, automatic si electric. Avem posibilitatea si nivelul profesional necesar de a repara componente electronice auto (calculatoare de injectie, calculatoare de bord, sistemul computerizat de automatizare, etc), iar la nevoie oferim solutii alternative. Laboratorul de electronica este dotat cu tot echipamentul necesar depanarii sau producerii de subansamble auto sau automatizari.

 

Civic Top Construct ofera servicii de:

Gravura: gravura in plexiglas; foto gravura; obiecte personalizate prin gravura; gravura in inox; gravura in aluminiu; gravura laser in lemn; poansoane de otel pentru marcat; plachete inscriptionate; matrite pentru medalii
Sablare: maxim 945 x 605 x 605mm
Sudura:
- Co2; Argon; Mig Mag; Oxiacetilena;
Prelucrarea prin electroeroziune:
- fabricare de matrite
- debitare
Tratamente termice:
- calire
- normalizare
Executie role de ghidare garaj din polietilena

Atelierul nostru are capacitatea si capabilitatea de a repara pompe hidraulice si hidromotoare. Atelierul are in dotare echipamentul necesar depanarii componentelor si ansamblelor hidraulice. De asemenea, dispunem de standuri performante pentru verificari si reglaje.


Echipa noastra este formata din muncitori calificati, personal tehnic de specialitate, cadre cu pregatire superioara. Intreaga echipa demonstreaza profesionalism, responsabilitate si compententa in rezolvarea problemelor si in recomandarile facute clientilor si utilizatorilor finali.

 

Succesul clientilor nostri este succesul nostru. Impreuna, suntem Civic Top Construct.