poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

CHAZELLES ROMANIA

Chazelles este o afacere de familie ce a luat nastere in 1979, cu doar 9 angajati, in Chazelles, Charente (16), zona unde buna calitate a pietrei este exploatata de secole.

 

Recunoscuta pentru experienta sa in designul semineelor personalizate, Chazelles produce si distribuie solutii complete de incalzire imbinand esteticul cu inalte randamente termice si totodata un profund respect pentru mediu.

 

 

Datorita politicii continue de dezvoltare, Chazelles a ajuns la o suprafata de productie de 20000mp dotata cu echipamente de ultima generatie, sisteme de optimizare a productiei si echipamente de reciclare.

 

In prezent fabrica acopera o suprafata de 7hectare ce cuprind spatiile de productie, depozite de distributie, laborator de testare, department administratic si de cercetare.

Inovatia si designul sunt liniile strategice de dezvoltare.

 

 • Ce poate desavarsi tabloul unui Craciun perfect, daca nu imaginea unor seminee in jurul carora se aduna intreaga familie? Rustice, moderne, antice, sau in linii futuriste, semineele pot deveni elementul central al caminului tau. Surse de caldura, "piese de mobilier", motoare de energii fengshui, sau pur si simplu locurile cele mai potrivite pentru o lectura linistitoare in compania unui pahar de brandy, cele mai multe seminee sunt incomplete din punct de vedere al utilitatii, desginului, fiabilitatii si performatei pe termen lung.

  De-a lungul celor aproape 4 decenii de existenta, noi am incercat si consideram ca am reusit sa desavarsim acest produs si, astazi, va putem propune cea mai vasta gama de SEMINEE a caror fiabilitate, durabilitate, eleganta si utilitate nu pot fi contestate. Semineele Chazelles sunt, prin definitie, superlativul confortului in miez de iarna si al designului in timpul verii. Menite sa atraga privirea si, in acelasi timp, sa desavarseasca prin utilitate cele mai circumspecte viziuni, semineele Chazelles se adreseaza tuturor celor care isi respecta caminul si care doresc sa aiba aproape atat caldura fizica, cat si pe cea spirituala.

  Nu exista case facute pentru seminee sau seminee care nu pot fi incadrate in schitele arhitectilor contemporani. Exista doar conceptii eronate si produse inadecvate - asta pana descoperiti gama noastra de seminee - produse ce pot completa atat spatiile cu un incarcat aer aristocratic-baroc, cat si liniile minimaliste si tusele rigide ale designului modern. Pentru a va usura eforturile de prospectie, Chazelles va pune la dispozitie o gama larga de seminee moderne, seminee clasice, seminee rustice si seminee traditionale.

  Nu conteaza cine a descoperit focul, ci acela care a stiut sa ii dea eleganta, iar noi, prin semineele noastre, consideram ca am atins un inalt grad de eleganta si fiabilitate.

  In incheiere, iti vom raspunde la cateva intrebari despre cine suntem si despre produsele noastre:

  1. Unde sunt produse semineele Chazelles?
  Semineele Chazelles sunt fabricate in Franta; atat fonta turnata cat si exploatarea si productia de piatra sunt din import si beneficiaza de grija si atentia pentru detalii a mesterilor francezi, a parintilor Semineelor Chazelles.

  2. Cum pot opta pentru un Semineu Chazelles daca sunt din provincie?
  Chazelles monteaza seminee in toata tara: Bucuresti, Sinaia, Predeal, Azuga, Busteni, Ilfov, Pitesti, Arad, Iasi, Baia Mare, Sibiu, Cluj-Napoca etc. Produsele noastre sunt menite sa va desavarseasca locuintele si noi, stim la fel de bine ce inseamna caldura, linsitea si confortul unui camin adevarat.

  3. De ce Seminee Chazelles si nu altceva?
  Inainte de a va raspunde la aceasta intrebare, ganditi-va de ce ati prefera un BMW in locul unei Dacii Lastun. Daca diferentele pe termen scurt intre produsele noastre si celelalte din piata pot parea mici, durabilitatea si performantele tehnice sunt cele care vor prima si va vor determina sa alegeti cele mai bune SEMINEE - Semineele Chazelles.