CHAIRRY

CHAIRRY

B-dul. Basarabia nr. 256, Complex Faur, Poarta 1, Corp C1, Et.1, Bucuresti, sector 3

Despre CHAIRRY

DE CE CHAIRRY?

 

In spatele brandului Chairry se afla firma Elysee Impex, fondata in anul 1997. Dragostea pentru mobilier s-a consolidat treptat, experienta a crescut, legaturi stranse s-au creat, iar noi am reusit sa punem baze solide pentru brandul Chairry.

 

Sinonima cu o echipa de profesionisti din domeniul Horeca, Chairry detine in prezent un portofoliu foarte bogat de mobilier si accesorii potrivite pentru orice tip de spatiu, fie ca este vorba despre un hotel, un restaurant, un bar, o cafenea sau o terasa, un birou sau o sala de conferinte, o piscina sau o plaja, privat sau public.

 

Gama noastra de mobilier include orice stil, pornind de la clasic, modern, elegant si pana la cel minimalist. Astfel, va putem oferi solutii complet personalizate, incepand cu adaptarile de design si continuand cu materialele, tesaturile si culorile. Ceea ce ne diferentiaza net de concurenta este insa cu siguranta deschiderea spre nou. Noi punem la dispozitie arhitectilor si designerilor produse modelate 3D, atent expuse in biblioteca virtuala a acestui website.

 

Lucram in permanenta la imbogatirea portofoliului propriu, cu modele deosebite, unice pe piata romaneasca, ce pot fi admirate in sectiunea de Proiecte. Reprezentam exclusiv in Romania marci recunoscute international, precum ZOWN, Balliu, B&T Design, Bubola e Naibo si TWENTYFIRST.

 

Este foarte important pentru noi sa aflati ca toate articolele din cataloagele Chairry sunt concepute special pentru uz intens si intretinere usoara, dar fara rabat la confort. Intotdeauna am cautat cele mai bune variante pentru raportul calitate/pret, respectand cu mandrie standarde internationale ca ISO9001, ISO14001 si OHSAS18001.

 

Contactati-ne cu incredere si vom cauta impreuna solutiile optime pentru afacerea dumneavoastra!

 

Asteptam sa ne sunati, sa ne scrieti sau sa ne vizitati direct la Showroom-ul din Bd. Basarabia nr. 256. Aici veti gasi mostre relevante pentru orice tip de spatiu, in cazul in care doriti sa vedeti ce am creat pentru alti clienti.

Documentații tehnice

  Catalog Zown - Colectia classic
  Catalog, brosura
  47 p |
  Catalog Zown - Colectia premium
  Catalog, brosura
  15 p |
  Catalog Zown - Colectia textile
  Catalog, brosura
  53 p |
  Catalog Ben
  Catalog, brosura
  133 p |
  Catalog general de produse Actiu
  Catalog, brosura
  115 p | EN - FR + inca 2 limbi
  Catalog general de produse B&T 2018
  Catalog, brosura
  151 p | EN
   1 - 6 din 6 documentatii
  10 game de produse înscrise