CELSIO TECH

CELSIO TECH

Proiectate si Fabricate in Italia!

Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

CELSIO TECH

MAXA este producator Italian renumit de echipamente de climatizare, ventilatie si incalzire inca din 1992, prezent cu 40 de agentii in 34 de tari, specializat in productia de agregate de producere de apa racita de tip chiller si a pompelor de caldura tip aer-apa, fiind in acest moment fiind lider de piata in productia pompelor de caldura si a chillerelor Inverter de mici dimensiuni.

Chillerele si pompele de caldura sunt fabricate in uzina de 92.000 m2 din Arcole, Verona, Italia.

MAXA poate produce echipamente de climatizare din gama chillere si pompe de caldura cu puteri de racire/incalzire cu puteri cuprinse intre 6 kW si 1.500 kW.

MADE IN ITALY nu este doar un slogan, este certitudinea unui produs de inalta calitate conceput si asamblat intr-o fabrica cu traditie in domeniul climatizarii de aproape 30 de ani.

Chillerele si pompele de caldura de tip aer-apa sunt fabricate in Italia sub cea mai inalta certificare din domeniu, EUROVENT CERTITA.

Pompele de caldura MAXA Air Conditioning pana la o capacitate maxima de incalzire de 100 kW au certificare BAFA (Bundesamt fur Wirtschaft und Ausfuhrkontrolle/ Germany Federal Office For Economic Affairs and Export Control).

Accesand linkul urmator puteti gasi ultima lista cu produse certificate BAFA:

https://www.bafa.de/…/Ene…/ee_waermepumpen_anlagenliste.html