Carlisle Construction Materials
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

Despre Carlisle Construction Materials

HERTALAN® - Hidroizolatie acoperisuri EPDM

 

HERTALAN® - suntem primul producator european de membrane EPDM, producem articole din cauciuc inca din 1895.

Garantam calitatea, membranele noastre aplicate in anii 1960 pastrandu-si proprietatile fizico-chimice fara urme de imbatranire, de atunci si pana acum.

 

Avem capacitati de productie in Kampen, Olanda, Baia Mare, Romania si Mansfield Nottinghamshire, Anglia. Suntem lider european in productia membranelor EPDM. Din 2012, suntem parte a Carlisle® Companies Inc USA.

 

Carlisle Construction Materials RO

Prin echipa noastra de profesionisti si capacitatile noastre ridicate de productie din Baia Mare, cu o dotare tehnica de ultima generatie, va asiguram solutia ideala adaptata nevoilor dumneavoastra. Solutiile de hidroizolare a acoperisurilor, a subsolurilor, a piscinelor, a rezervoarelor de apa, solutiile de ecologizare, sunt doar cateva domenii unde produsele si tehnologiile noastre unice exceleaza.

 

 

Standarde ridicate. Unicitate.     

Gama de produse HERTALAN® este unica. Suntem in permanenta preocupati de dezvoltarea continua a produselor si tehnologiilor noastre. Suntem certificati ISO9001, ISO14001, CE, DUBOKEUR®, FLL, BBA, KOMO, ATG, Life Span Research - SKZ 2001. Produsele noastre respecta toate cerintele legale de mediu. La nivel european suntem acreditati de Institutul Olandez de Constructii Biologice.

 

Centru de instruire - Carlisle® Academy

Intelegem si dezvoltam parteneriate pe termen lung. In Centrele de instruire Carlisle® din Hamburg - Germania, Kampen - Olanda, Mansfield Nottinghamshire - Anglia si Baia Mare - Romania.

Personalul nostru specializat va ofera suportul necesar, teoretic si practic, prin instruire pentru cunoasterea in profunzime a produselor si tehnologiile noastre inovative.

 

HERTALAN® - 50 de ani de sisteme hidroizolante EPDM pentru acoperis

Obiectul este ascuns

 

Proiecte de referinta