poza profil

CAD PROJECT

Str. N. Iorga, bl. 4, sc. B, ap. 3, Sfantu Gheorghe, jud. Covasna


Relatii clienti:

Despre CAD PROJECT

Societatea CAD PROJECT a fost infiintata in anul 1992, avand capital integral privat. Colectivul este format din 5 membrii cu studii superioare, cu specializarile profesionale de arhitectura, rezistenta si instalatii.
Firma elaboreaza proiecte "la cheie" pentru toate specialitatile, proiecte de urbanism si amenajarea teritoriului, locuinte permanente sau de vacanta, cladiri industriale, cladiri administrative si sedii de birouri, cladiri social culturale, cladiri pentru cazare, hoteluri si pensiuni. In paralel cu proiectarea firma CAD PROJECT asigura obtinerea avizelor si urmarirea executiei.

 

Cele mai importante lucrari din portofoliul firmei sunt:
- sedii bancare BCR si BRD in judetele Covasna si Harghita
- sediu administrativ ROMTELECOM
- cladiri industriale pentru PEPSI COLA in Covasna pe o suprafata de 3000mp, EUROCONFECTIA in Baraolt pe o suprafata de 5000mp, SEMOFILM in Sfantu Gheorghe, cu o suprafata de 6000mp si Tipografia DEICO in Sfantu Gheorghe cu o suprafata de 3000mp
- cladiri pentru cazare, pensiune si hotel in statiunea Sugas Bai din judetul Covasna
- sala sportiva polivalenta cu 1200 de locuri in Targul Secuiesc
- colegiul universitar Sfantu Gheorghe
- scoli generale in mediul rural.

 

Membrii firmei CAD PROJECT sunt atestati ca verificatori de proiecte categoria de exigenta A, B, D, E, I, iar domnul arhitect Nemeth Iosif este membru RUR, cu drept de semnatura pentru urbanism.