poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

BSH ELECTROCASNICE

BSH Electrocasnice srl este filiala din Romania a societatii BSH Bosch und Siemens Hausgeräte GmbH, concern german cu activitate multinationala, avand cifra de afaceri anuala in 2007 de peste 8,8 miliarde euro.

BSH Electrocasnice srl a fost infiintata in 1999, si are ca obiect principal de activitate importul si distributia in Romania a aparatelor electrocasnice sub numele de marca Bosch si Siemens, precum si asigurarea serviciilor after-sales in garantie si post-garantie pentru aparate electrocasnice. Gama de produse oferite include frigidere, combine frigorifice, masini de gatit, de spalat rufe si uscatoare, masini de spalat vase, aspiratoare, roboti de bucatarie, cafetiere si multe alte aparate electrice de uz casnic.

Calitatea deosebita si solutiile tehnice ale electrocasnicelor Bosch se reflecta in beneficii reale pentru utilizatori, iar Bosch a pus intotdeauna nevoile clientilor pe primul loc. Aceste inalte standarde de calitate au impus marca Bosch drept lider european in domeniul aparatelor electrocasnice, fiind alegerea preferata de consumatorii din toata lumea si o garantie a calitatii si tehnologiei performante.

Electrocasnicele incorporabile reprezinta categoria care ridica cele mai mari provocari pentru producatorii din domeniu, insa Bosch a reusit sa se impuna drept unul dintre cei mai importanti furnizori la nivel mondial, prin realizarea de produse incorporabile excelente din punct de vedere al calitatii, al functionalitatii si al designului, de altfel calitatea germana fiind recunoscuta in intreaga lume.

Gama de electrocasnice de la Siemens se caracterizeaza printr-un design exclusivist, prin inovatie tehnologica, performata si fiabilitate si se adreseaza atat specialistilor in arhitectura, design interior si proiectare, care pot recunoaste cu usurinta calitatea solutiilor propuse de Siemens si le pot recomanda sau utiliza in propriile proiecte, cat si consumatorului final, interesat in a-si transforma mediul de lucru din bucatarie intr-un spatiu cu totul aparte si de a integra zonele functionale cu cele de relaxare din locuinta.

Documentații tehnice

  Electrocasnice incorporabile
  Catalog, brosura
  60 p | RO
  Electrocasnice incorporabile
  Catalog, brosura
  100 p | RO
   1 - 2 din 2 documentatii