BRINDUSTRY GROUP

BRINDUSTRY GROUP

Ecologie in industrie

BRINDUSTRY GROUP

Calea Stan Vidrighin (Parc Industrial AGATEX) nr. 18, Timisoara, jud. Timis


Relatii clienti:

BRINDUSTRY GROUP

BRINDUSTRY este furnizor de solutii si utilaje pentru spalarea pieselor (masini de spalat cu ultrasunete, prin pulverizare, masini cu banda si personalizate), filtrarea aerului industrial (filtrare vapori ulei si emulsie, filtrare fum, praf, gaze, mirosuri etc.), separarea uleiului rezidual din emulsii, filtrarea apelor de proces, (in general de la prelucrarile mecanice prin aschiere CNC si liniile de spalare a pieselor), procesare span (transport, maruntire, centrifugare, brichetare).

 

2015 - prin compania REVEN Solutions SRL am inceput ca reprezentanta companiei Rentschler REVEN din Germania, oferind pe piata din Romania echipamente premium pentru filtrarea vaporilor de emulsie, ulei si fum, fara consumabile.

 

2017 - se lanseaza pe piata brandul BRINDUSTRY Group care o sa functioneze o perioada sub REVEN Solutions SRL.

  - am marit gama de solutii si echipamente, deoarece clientii ne-au solicitat si alte solutii pentru problemele pe care le au in fabrici. Acum oferim solutii complete pentru reducerea cheltuielilor cu lichidele de proces si imbunatatirea mediului de lucru din fabrici.

 

2019 - datorita colaborarii foarte bune cu producatorul ANMASI din Danemarca, in 2019 se incep serviciile de curatare a pieselor din industrie, clientii putand acum sa se concentreze pe productie, iar BRINDUSTRY pe finisarea pieselor.

  - deschiderea primului showroom din Romania dedicat masinilor de spalat industriale si echipamentelor de filtrare aer.

 

2020 - REVEN Solutions SRL devine BRINDUSTRY Group SRL si se reface complet brandingul.

  - se incepe colaborarea si cu alti producatori de utilaje din Cehia, Germania, Suedia, oferind astfel clientilor si mai multe solutii.

  - implementarea standardului ISO 9001:2015 (in curs).


Reprezentam in Romania


1 gamă de produse înscrisă