poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

BRAVO GROUP 95 EXPORT IMPORT

PROFIL DE COMPANIE

Bravo Group importa si distribuie in Romania, produse destinate finisarii locuintelor, cu precadere produse destinate amenajarii baii cat si produse profesionale pentru amenajarea spatiilor publice, comerciale, hoteliere si industriale (bai publice, terase, pardoseli tehnice, sisteme scurgere ape pluviale, etc.).

 

POZITIONARE

Gama de produse se inscrie pe segmentul de calitate “medium” si “high-end” si se adreseaza unui client exigent si mare “consumator” de produse cu design deosebit.

 

Toate materialele sunt atent selectate de la cei mai buni producatori din tari precum Italia, Spania, Germania, Elvetia, Polonia, SUA.

 

VIZIUNE SI VALORI

Inca din 1995, compania noastra cultiva relatia cu clientii, acordandu-i elementele esentiale pentru o dezvoltare durabila. Ne-am definit inca de la inceputuri standardul de calitate pe care sa-l oferim clientilor si partenerilor nostri prin segmentarea clara a gamei de produse si a serviciilor oferite. Am ales standardul “Bravo”, de exceptie, iar experienta pe piata de profil demonstreaza ca ne asumam si ne respectam zilnic angajamentul.

 

 

 

Portofoliu Brand-valori

Lucram pentru oameni. Acesta este moto-ul Bravo Group. Ne aratam respectul fata de acestia, colaborand cu marci de renume la nivel mondial, de care suntem siguri ca vor asigura pentru o viata calitatea si confortul utilizarii produselor. Ne asiguram de aceasta reprezentand in Romania branduri precum:

 

 

 

Showroom LAGUNA

Din experienta acumulata in 20 de ani, din relatia constanta si apropiata cu furnizorii, din aprovizionarea directa de la fabrici decurg numeroase avantaje pentru clienti.

 

 

Alte servicii oferite de Laguna sunt: proiectare in 3D si transportul produselor achizitionate direct pe santier. Alegerea produsului optim si planificarea logistica sunt facilitate de asistenta personalului specializat si de accesul direct la evidenta stocurilor si comenzilor.

Showroomul are parcare proprie, in curtea din fata, si acces la rampa depozitului.