Contact

Sediul principal: Cluj-Napoca/Cluj  |  Statutul comercial: Producator

Bine ati venit pe pagina de prezentare SC Bramal Light SRL, sursa  de mobilier ornamental de calitate din aluminiu.

 

Cu o traditie de 50 de ani in turnarea pieselor industriale si ornamentale din metale neferoase, firma SC Bramal SRL are din anul 2001 o noua infatisare si strategie, datorita retehnologizarii impuse de cerintele pietei romanesti si europene. 
Din anul 2007, SC Bramal SRL a dezvoltat divizia de fabricatie a mobilierului ornamental pentru parcuri, gradini si urbanism, dezvoltare care s-a materializat prin infiintarea SC Bramal Light SRL
 

SC Bramal Light SRL tinteste un sector neocupat al dezvoltarii pietii romanesti: amenajari exterioare si modernizare urbanistica. Preluand din vechea arhitectura romaneasca si europeana, impreuna cu noile tehnologii de proiectare si executie existente, produsele noastre aduc o nota de eleganta si stil in ambianta dumneavoastra.


Firma aprovizioneaza constructori, oameni de afaceri si orase, cu produse ornamentale cu design clasic, unic:

- stalpi ornamentali de iluminat

- aplice de exterior

- banci

- stalpi de protectie si delimitare

- chioscuri traditionale

 

 

De ce aluminiu? Aluminiul nu rugineste si e potrivit conditiilor exterioare. E usor, dar totusi rezistent. Metodele vechi sunt combinate cu cele noi si moderne iar noile tehnologii ne ajuta sa va oferim o calitate exceptionala si durabilitate produselor.

Ai o întrebare despre acest furnizor? Logheaza-te ca sa poti comenta!