poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

BRAMAC SISTEME DE INVELITORI

Beneficiind de puterea si know how-ul concernului mondial MONIER GROUP care sta la baza sa, Bramac a reusit sa se impuna pe piata europeana de profil, fiind prezent in tari precum: Austria, Ungaria, Slovacia, Cehia, Slovenia, Croatia, Bulgaria, Serbia-Muntenegru, Bosnia-Herzegovina.
Incepand cu anul 2008 Bramac este prezent si in alte doua tari: Albania si Macedonia.

Prezenta Bramac in Romania a inceput din anul 1995, prin infiintarea filialei "Bramac Sisteme de Invelitori", cu sediul in Brasov si desfasurand o activitate de import si distributie a produselor Bramac pe piata romaneasca.
In septembrie 2004 Bramac a inaugurat, la Sibiu, prima sa fabrica din Romania. Fabrica este destinata productiei de tigle si sisteme complete de accesorii la standardele internationale Bramac, iar procesul de productie respecta normele in vigoare de protectie a mediului inconjurator.

Inca de la inceput, Bramac a manifestat un interes deosebit fata de colaborarea cu firme de arhitectura, constructii si montaj din tara, cu care a dezvoltat in timp un parteneriat de cursa lunga.
Obiectivul principal al companiei este preocuparea pentru cresterea continua a calitatii produselor si serviciilor si orientarea lor spre satisfacerea nevoilor clientilor.

Din perspectiva firmei, abordarea invelitorii ca sistem presupune preocuparea continua pentru studierea solicitarilor si cerintelor legate de acoperisuri, concomitent cu realizarea pieselor si accesoriilor care sa asigure cresterea gradului de functionalitate al invelitorii, precum si sporirea sigurantei acesteia din punct de vedere al impermeabilitatii si stabilitatii.

Tiglele Bramac sunt tigle colorate in masa si ofera posibilitatea de configurare individuala datorita gamei largi de culori si modele.
Anul 2009 a macrcat lansarea pe piata a suprafatei Protector.
Aceasta inovatie nu schimba procesul de fabricare a tiglei - aceasta isi pastreaza caracteristicile de durabilitate, siguranta si calitate. Prin aceasta suprafata, tiglele Bramac au un avantaj tehnologic si optic asupra celorlalte produse din piata.

Suprafata Protector® va asigura protectie sporita:
- impotriva reziduurilor si a depunerilor de praf;
- impotriva formarii de alge si muschi;
- va protejeaza de influentele generale ale climei;
- asigura rezistenta de durata a culorii invelitorii;
- si va protejeaza impotriva fenomenelor extreme ale naturii.

In afara tiglelor, sistemul mai cuprinde peste 50 de accesorii destinate ventilatiei, strapungerilor, sigurantei accesului pe acoperis, iluminatului, distribuirii uniforme a incarcarii de zapada si impiedicarea alunecarii acesteia, precum si un sistem de jgheaburi si burlane din PVC - Stabicor.