poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

BRAMAC SISTEME DE INVELITORI - DIVIZIA SCHIEDEL

Schiedel inglobeaza performantele firmei din trecut, prezent si asa va fi si in viitor.

 

De la infiintarea sa din anul 1946 in Erbach-Ulm, de catre viitorul senator Friedrich Schiedel, intreprinderea s-a dezvoltat intens si a avut mai multi proprietari: Friedrich Schiedel, un pionier al perioadei postbelice, apoi Braas si Redland PLC, o societate mixta internationala, urmata de grupul Monier (fostul Lafarge Roofing), liderul de piata global in domeniul sistemelor de invelitori si cosuri de fum. Istoria ne-a invatat intotdeauna, valoarea experientei dobandite fiind inestimabila in asigurarea know-how-ului  intreprinderii si in administrarea averii viitorului.  In prezent programul de productie este conceput pentru un lider de piata, aceasta fiind acoperita cu produse de cea mai buna calitate la nivelul intregii Europe. Dezvoltarea tehnicii evacuarii fumului si a gazelor de ardere este o consecinta fireasca a evolutiei deosebite a surselor de caldura. Sistemele de cosuri de fum Schiedel indeplinesc toate cerintele unei tehnologii de incalzire moderna si implicit conditiile impuse de normele Uniunii Europene.

 

Cu contributia a circa 2.000 de angajati din 29 de tari cu filiale Schiedel, in anul 2008 s-a realizat o cifra de afaceri de peste 240 milioane Euro, nivelul desfacerilor ridicandu-se la peste 4000 km liniari de sistem de cos de fum.

 

Puterea grupului consta in succesul individual al fiecarei reprezentante. Toate filialele au pregatite solutii pentru piata nationala in ceea ce priveste paleta de produse, programul de productie sau conceptul de distributie. Folosim experienta in 29 de tari a unei istorii de peste 60 de ani. Schiedel este pentru schimbul extins de experienta in vederea obtinerii succeselor locale.

 

SCHIEDEL ROMANIA

Filiala din Romania a Schiedel AG, societatea comerciala Schiedel-Sisteme de cosuri SRL a fost infiintata la Brasov, cu capital integral strain, fiind inregistrata la Registrul Comertului in luna martiea anului 1997.

 

Incepand cu luna aprilie 2013 reprezentanta Schiedel in Romania a fost preluata de compania SC Bramac Sisteme de Invelitori SRL, devenind astfel o subdivizie a acesteia Bramac-Divizia Schiedel!

 

Domeniul de activitate este importul si comercializarea sistemelor de cosuri de fum prefabricate tip Schiedel, inclusiv consultanta tehnica de specialitate aferenta acestor produse.

 

De la infiintare pana in prezent am reusit sa realizam parteneriate solide cu proiectantii de specialitate si distribuitorii de materiale de constructii si instalatii, am organizat numeroase  prezentari de produse si cursuri de initiere privind montajul sistemelor de evacuare Schiedel. Toate aceste manifestari vor continua, fiindca nu avantajele materiale de scurta durata ci pastrarea pe termen lung a standardelor de calitate si a colaborarilor reciproc avantajoase reprezinta obiectivele noastre de baza.

 

Prin serviciile prestate oferim tuturor beneficiarilor nostri solutii de evacuare si produse de prima calitate, eficiente si fiabile, care satisfac cele mai exigente conditii impuse de normele europene, utilizarea carora asigura, pe termen lung, siguranta in exploatare si confort termic, indiferent de tipul sursei de caldura.