poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

BEAR PRODUCTION

Compania noastra a fost infiintata in anul 1994.  Bear Production S.R.L. este una din companiile din Romania cu o foarte bogata experienta in domeniul pompelor de caldura.

 

Incepand  cu anul 2003 am inceput instalarea sistemelor cu pompe de caldura in Romania. Am instalat direct sau impreuna cu parteneri peste 100 de pompe in toata Romania. Clientii nostrii sunt posesori de case unifamiliale de la 65 mp la 247 mp, de sedii de firme si case de protocol, de scoli primare si gradinite, de biserici si locuri de intalniri, de showroom-uri auto si de hale industriale de productie, sau depozitare.

 

Echipamentele pe care le folosim sunt de la firme producatoare cu renume pe piata pompelor de caldura si a sistemelor de productie frig. Intotdeauna oferim clientilor nostrii sisteme complete si de ultima generatie. Asta face ca toti clientii nostrii sa fie multumiti ca ne-au contactat.

 

Cu sistemele termice cu pompe de caldura pe care le propunem putem satisface orice cerere sau nevoie de caldura si frig.

In plus noi facem ’’Caldura fara Gaz’’.