poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

BAULAND INTERNATIONAL L&M

Bauland ... traditie si calitate austriaca

Bauland International este o companie cu capital integral privat, care activeaza pe piata din Romania din anul 2004, avand ca obiect principal de activitate comercializarea si executia pardoselilor din lemn si parchet.


Am ales sa lucram cu lemn prin simplul fapt ca fiind un material 100% natural, oriunde este folosit, ofera o caldura aparte si un climat sanatos.


Prin legatura stransa cu partenerii nostri din Austria, Germania si Elvetia care reprezinta companii de renume in productia de parchet cu traditie de peste 70 de ani, combinata cu dezvoltarea de noi tehnologii si experienta acumulata de-a lungul timpului, am reusit sa satisfacem cele mai exigente cereri ale clientilor nostri, oferindu-le o viziune noua asupra modului in care acestia interactioneaza cu spatiul arhitectural, transformandu-l dintr-un spatiu comun intr-un spatiu personalizat.


Solutiile tehnice pe care le punem in practica pentru realizarea lucrarilor ne claseaza in topul celor mai bune firme din domeniul pardoselilor de lemn.


Gama foarte variata de produse si paleta de esente si culori pe care o punem la dispozitia clientilor, ne permite sa personalizam fiecare proiect in functie de dorinta clientului si imaginatia sau conceptul arhitectului.


Produsele pe care compania noastra le comercializeaza sunt de cea mai inalta calitate, certificate si agrementate in raport cu legislatia Europeana in vigoare si corespund tehnic cu toate Standardele si Normele Europene.

Documentații tehnice

    Portofoliu de proiecte
    Lucrari, proiecte
    2 p | RO
     1 - 1 din 1 documentatii