Sediu principal: Bucuresti/București Sector 3  |  Statutul comercial: Reprezentanta, Importator
Informaţiile despre aceasta firma nu mai sunt de actualitate. Îţi recomandăm alţi furnizori:
BINTEL
3 produse
Sediu principal: Ploiesti
DEPOSIB EXPERT
7 produse
Geocom Trading&Consulting SRL
20 produse | 4 servicii
Sediu principal: Bucuresti
KRONLUX F.M.
8 produse
Sediu principal: Brasov
MC PRO
5 produse
Showroom: Brasov
SCARI RO
1 produs
Showroom: Medias
SOGEM PRODUCTION
2 produse
Sediul principal: Molid

Bauland ... traditie si calitate austriaca

Bauland International este o companie cu capital integral privat, care activeaza pe piata din Romania din anul 2004, avand ca obiect principal de activitate comercializarea si executia pardoselilor din lemn si parchet.


Am ales sa lucram cu lemn prin simplul fapt ca fiind un material 100% natural, oriunde este folosit, ofera o caldura aparte si un climat sanatos.


Prin legatura stransa cu partenerii nostri din Austria, Germania si Elvetia care reprezinta companii de renume in productia de parchet cu traditie de peste 70 de ani, combinata cu dezvoltarea de noi tehnologii si experienta acumulata de-a lungul timpului, am reusit sa satisfacem cele mai exigente cereri ale clientilor nostri, oferindu-le o viziune noua asupra modului in care acestia interactioneaza cu spatiul arhitectural, transformandu-l dintr-un spatiu comun intr-un spatiu personalizat.


Solutiile tehnice pe care le punem in practica pentru realizarea lucrarilor ne claseaza in topul celor mai bune firme din domeniul pardoselilor de lemn.


Gama foarte variata de produse si paleta de esente si culori pe care o punem la dispozitia clientilor, ne permite sa personalizam fiecare proiect in functie de dorinta clientului si imaginatia sau conceptul arhitectului.


Produsele pe care compania noastra le comercializeaza sunt de cea mai inalta calitate, certificate si agrementate in raport cu legislatia Europeana in vigoare si corespund tehnic cu toate Standardele si Normele Europene.

Ai o întrebare despre acest furnizor? Logheaza-te ca sa poti comenta!