Contact

Sediul central: Cluj-Napoca/Cluj  |  Statutul comercial: Importator, Distribuitor

Specialisti in tapet, folii si decoratiuni

Chiar daca lucram in domeniul amenajarilor interioare, ne preocupam permanent si de latura de construire; incepand cu anul 1994, contribuim la cladirea si consolidarea unor parteneriate durabile, atat cu producatori de prestigiu european, cat si cu toti ceilalti parteneri si clienti. Intreaga noastra echipa depune acest efort pentru a reusi sa ne ridicam la cele mai inalte asteptari si pentru a putea livra, in final, produse si servicii ireprosabile. Rezultatele obtinute de-a lungul timpului, precum si pasiunea intregii echipe pentru amenajari si decoratiuni interioare ne-a impulsionat sa continuam pe acest drum si sa ne adaptam cerintelor clientilor si tendintelor de pe piata.

 

Idei practice pentru decoruri originale

De la bun inceput, ne-am propus sa oferim produse inedite, de cea mai buna calitate. Drept dovada, primele noastre parteneriate s-au materializat alaturi de producatori germani de profil, care ne-au inspirat exigentele de lucru la care aderam si astazi. Suntem mandri sa avem in portofoliul de parteneri companii precum Zambati Parati, Rasch Tapeten, Rasch Textil, KT Exclusive,Texam, Konrad Hornschuch,  Bruxsafol si Friedola. Cu ajutorul acestora, ne atingem mai usor unul dintre obiectivele noastre principale: diversificarea continua a portofoliului de produse in concordanta cu noile tendinte din zona design-ului interior, adresandu-ne diferitelor tipologii de clienti si destinatii cu produse precum tapet decorativ si profesional, folii decorative, folii de protectie solara si antiefractie, materiale antiderapante pentru destinatii publice sau casnice.

 

Aproape de dumneavoastra

Sunteti arhitect? Designer? Pasionat de design interior? Va amenajati casa si cautati idei pentru a completa armonios decorul? Oriunde v-ati afla, va stam la dispozitie cu sfaturi, experienta si va oferim toate informatiile de care aveti nevoie despre categoriile de produse comercializate.

 

Colaborari avantajoase pentru decoruri originale

Suntem in permanenta in cautare de noi parteneri carora le punem la dispozitie conditii foarte avantajoase de colaborare. Obiectivul nostru este furnizarea prompta de materiale Intr-o gama variata, la preturi competitive.

Daca doriti sa aflati direct de la noi mai multe detalii sau chiar consultanta specializata, ne puteti vizita in showroom-ul din Bucuresti sau la cel din Cluj-Napoca. Daca va aflati in orice alta zona a tarii, colegii nostri se angajeaza sa raspunda prompt la orice solicitare (maxim 48 de ore), iar daca va decideti sa comandati de la noi, va livram rapid produsele dorite cu autoutilitare proprii sau serviciul de curierat. Avem o retea de distributie bine pusa la punct si stocuri permanente si diversificate.

Ai o întrebare despre acest furnizor? Logheaza-te ca sa poti comenta!
Discuția 1
Cismaru Doru - 16 Oct 2013, 19:29 (post nou)
Raspuns solutie
Sunt interesat de o folie pentru reflexie solara care sa poata fi montata pe exterior intr-o fosta antena de TV pentru a realiza o reflexie si o concentrare a razelor solare intr-un punct fix. Antenele au un diametru de 1.5 m - 1.7 m. Folia sa fie preferabil autocolanta, rezistenta la intemperiile atmosferice, rezistenta termica ridicata, preferabil argintie cu bune proprietati reflexogene, nu este nevoie sa fie transparenta, sa poata fi taiata cu usurinta pentru a se lipi de antena din fibra de sticla, dupa diverse figuri geometrice regulate, astfel incat sa se poara realiza o oglinda (suprafata) concava perfecta. Cu respect, Doru Cismaru
Raspunde
Axelen - 18 Oct 2013, 09:54 (post nou)
Raspuns solutie
Buna ziua, Din pacate nu va putem ajuta, pentru ca foliile de protectie solara pe care le comercializam noi nu corespund solicitarilor tehnice pe care le-ati mentionat in mesaj. ( ele se monteaza pe suprafete din sticla). Va multumim! O zi buna!
Raspunde